Monday, April 30, 2012

diary miszgarfien



im on duty rite now......hehehe......ein xkan update bout bersih...lantak morang nak kuar kan statement ape pun....buat la cerita ape pun....org xde otak je yg join benda camtu...bangang sungguh

ein start standby dari hari jumaat lagi.....start pukul 4pm sampai 12am....then the next day should be start at 12am......but............i need to came to opis on 8am....wehuuuu......bahagia ok!!

redha laaa kena standby opis kul 8am on saturday tu.....then ada lg 2org dak unit pun standby....so ein decide dlm tghari nak blk la sbb kena standby bilik gerakan kul 12am......sekali hambik kau!! x boleh balik sbb tghari tu keadaan dh tegang....nak keluar dr kl mmg lepas...tp nak masuk kl tu yg x lepas

pegawai n penyelia ein semua nasihat kan xyah balik...stay je kat opis....wehuuuuu....terbaik derrrr.....so, ein stay je la kat opis ni sampai la shif ein kat bilik gerakan.....it mean, ein standby 24hrs dh ni....8am saturday until 8am sunday.....balik rumah mmg tingtong sgt2.....sakit kepala jangan cerita la.....

then dak2 ni lapor dh stand down.....bahagia jgn cerita la...baru la dpt tido dengan lena.....pukul 6ptg baru bgn...tu pun sbb belasah activfast 2biji......

pukul 8 mlm, dpt call kata bilik gerakan x stand down lagi...what the????? aaaarrrgghhh......apekah ini???

ini bermaksud, ein kena standby lg....huwaaaaaa........terus jd huru hara sbb x prepare ape2.....dengan hati yang redha, pukul 1030 mlm td ein gerak la dr rumah menuju ke opis....bahagia sgt2 kan

ni kepala dh start wengzz balik....baru berangan mlm ni nak tdo beralas kan tilam ku yg best tu....dlm mimpi je la ye.....meh tido beralas kan meja keras....terbaik derr....kul 8 pagi nnt baru hbs shif.....hope stand down la bilik gerakan ni....

daku dh x larat derrrr





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal