Wednesday, April 4, 2012

meet them

diary miszgarfien


entry ni bukan utk menunjuk2 atau ape jua benda negetif yg korang fikir kan....ein cuma nak coret kan mengenai mereka di sini je...

mereka ni antara orang2 yg hadir dlm life ein after ein redha dengan ape yg terjadi antara ein n mr.N


en.pelangi

org yang berjaya membuatkan hati ein terbuka utk bercinta lagi...dia baik, selamba, kelakar, dan juga alim org nye...tp dia x pernah menunjukan kan dia seperti orang alim...dlm tutur kata nye penuh nasihat...x boleh nak merajuk lama2 dengan dia sbb da akn buat ein ketawa...dia muda 3thn dr ein...tp dia matang...berkawan dgn dia mmg selesa....tapi, sebelum prasaan tu semakin banyak dlm hati ein, ein dpt detect dia dh bertunang....dan dia mengaku...agak terluka gak hati ni tp ein redha...skrg, kami berkawan baik...hihi


badri

dia sama ofice dgn en.pelangi cuma diorg shif lain...dia ni player football opis ein...rmai org kata dia ni player @ buaya....yg tu ein xtau la...ein x bp kenal dia sgt...punya la lama dia ajk ein date tp semua ein tolak dgn baik...xde rasa nak keluar dgn dia pun...msg pun ein jarang reply..malas nak topup...dia kata nak topup kan tp biasa la...sweet talker kan...xpernah harap pun...ein xnak beri harapan kat dia


awie

ni pun dak opis ein...blh di kata kan dia dak baru ganti kan sape ntah...hahaha...x pernah ambk tau pun...dr last year lg ein dh tau dia ada hati kat ein cuma ein minta dak2 ni diam kan dari dia...ein anggap dia kwn keje je...x blh nak lebih dari tu...tp, ada yg kantoikan hal ni kat dia...maka nye, terjadi la sticky note kat pc ein...adooiii...sorry la awie, ein x blh la...kamu baik tp pasti ada yg baik utk kamu...bukan ein


wafi nazri

seorg teman tapi mesra...kwn dgn dia dr form 3...cinta monyet la kisah nya...hahaha...dia ni kalau dgn ein, mmg pemalu..ape yg di malu kan nye pun xtau la...hahha..dia baik la juga...sentiasa ada bila ein perlu kan pertolongan...dl masa sekolah, encem je...jd rebutan gak la...skrg ni, huh...dh tembam...hahahaa...best sakat dia...dia pernah ajk ein sambung blk tp....entah la....hati ein berbelah bagi...tp ein xnak bg harapan kat dia...kita kawan sampai bebila ye...nnt ada masa, kita date ok...hahahha


ulul azmi

kawan poly...geng dgn ex ein...diorg nimxleh terima ein couple dgn kwn diorg...so, bila dh pts, ein x ambk tau hal diorg pun....alkisahnya ktorg jumpa masa wedding dak poly yg merangkap kwn sekolah rendah n sekampung...time tu ein x tegur diorg pun...start dr haritu, dia tegur ein kat fb...kdg2 sms gak...dh byk kali dia ajk date...cian dia...ada je alasan dia utk ein tolak...sorry ye...ein x mampu nak ubah dari kwn ke kekasih...cukup sekadar berkawan je ye...nnt kita ajk kwn2 yg lain utk main bowling ok...hihihi


rizal

hurmmm.....berat nye...dia anggota...kenal masa dia hantar pc utk format...dia caring...ok la..ada je benda yg dia nak sakat ein...ein harap sesangat dia bukan hak orang lain...tapi.....dia dh khwn n dh ada ank...dia x dpt nak hide kan status dia sbb ein blh check status sesapa je kat opis tu....selalu ein igt kan hati ni, dia dh khwn..dia bukan single lg...tapi, nape hati ni cam x blh nak terima je....slalu ein tertunggu dia dtg opis...tekanan nyee ein rasa...ein pesan kat dia dh...antara kami, cuma kwn sekerja atau adk n abg angkat....ein x sanggup nak jd org ketiga...


en.vendor

ok fine....ein xtau nama dia...xde la kerap sgt dia dtg opis jumpa pegawai ein...tp kalau dia dtg jumpa pegawai, dia mesti akn lalu tempat ein...hihihi....suka tgk dia senyum....comey!!! usha diam2 je la...sape la ein ni kan...dia tu dh la encem..ada company sndr...aritu riki2 dgn dak opis...diorg kata dia lom khwn lg...aweq pun xde....wink3....hahahaha....nak kwn dgn dia tp segan...minta tlg dak2 tu la....mana tau kot2 ada jodoh kan...hihihi....gataii jap



ada lagi sorg yg ein baru kenal....tapi biar la dl....xleh nak dexribe dia camne....hmmm, ada sorg ni own poly ein tp x rapat...rasa nak kwn dgn dia tp....slow2 la dl....yg utama, nak kenal dgn en.vendor!!! hahahaha




ein tak pernah beri ape2 harapan pd diorg...semua yg ajk keluar, ein tolak cara baik...ein rasa, ein dh xde minat nak dating2 ni..dh bukan zaman ein...fokus utk cari bakal suami je skrg ni..bercinta lepas khwn pun ok ape...


ein bukan playgirl ok!!





8 org kwn gapil on "meet them"

Cik Hunny Aishah Zakaria on Wednesday, April 04, 2012 8:22:00 PM said...

pehhh..gatai....hahahaha

miszgarfien on Wednesday, April 04, 2012 8:27:00 PM said...

aku x bersalah....aku ikut nsht ko je...ko yg suh aku kwn je...hahahaha

Encik Baloot on Wednesday, April 04, 2012 9:18:00 PM said...

ramainya org minat kat awk.. hehe.. :)

miszgarfien on Wednesday, April 04, 2012 9:37:00 PM said...

hihihi....sy x bersalah...sy x buat ape2...sy pun xtau la awk...sy ni biasa je...cantik pun tidak

butterfly on Thursday, April 05, 2012 12:18:00 PM said...

betul.. bukan nk carik yang dating semua tu.. nak carik future husband..

same goes to me..

miszgarfien on Thursday, April 05, 2012 12:25:00 PM said...

butterfly..

Yup.....sy mencari seorg suami....dh bukan zaman sy utk bercinta2 ni...hihihi

eda Hidayah on Thursday, April 05, 2012 1:00:00 PM said...

untunglahh ramai peminat bak kat sis soprang hahah gurau jek.. buat pilihan yang terbaik ok ein... ;))

miszgarfien on Thursday, April 05, 2012 1:10:00 PM said...

Sis eiyda...

Ein pun xtau laaa...xnak pk boleh x...buat ein runsing laaa

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal