Thursday, April 12, 2012

diary miszgarfien



ok fine...fine

pagi2 sampai opis dh cuci mata...weeee....smart nye...segak nye...suka2....nak tau ke ein tgk ape....niii haaa


ensem...smart...segak!! bukan senang nak tgk diorg dress up mcm ni...semua ni la pegawai2 ein...kira mcm bos la juga...suka sgt!!


sakit pinggang makin teruk...semalam pi angkat meja dlm bilik then nak pusing tu dh xleh buat ape....nak bgn, bergerak semua dh mcm ape..sakit yg teramat

wpun harini still lg sakit, tapi tetap gak lasak kan diri...pepagi lg dh exercise jln jauh2 dr menara 2 ke menara 1...pdhal lmbt sesaat je, terus pintu pagar tutup kan...pukul 8 dh start kena beratur sepanjang jalan...pastu keje nye asyk kena halau je...sabo je la

last2 diarah kan duduk bawah khemah....dh tv pun xde...dh geram sgt pi menempek kat khemah pegawai...dpt la tgk persembahan n dgr PM berucap kejap....lari masuk lobby utk ambk aircond...panas sgt lak harini...sekali ada maskot kat lobby...ape lg...gambar time







yang paling best, dapat salam dengan PM....siap berborak dgn dia lg...ada menteri kesihatan dengan Dato' Hishamudin lagi...memang terbaik la kan....


even diri ni masih lagi sakit, tp xleh la nak lepas kan peluang cam ni kan.....ada lagi gmbr ramai2 dengan maskot tp kat hp member...kalau rajin nnt bila dh dpt, ein upload la...bertuah kan utk ein upload gmbr buh dlm diary comot ein ni...hahahaha

really really enjoy today...






2 org kwn gapil on " "

Encik Baloot on Thursday, April 12, 2012 8:02:00 PM said...

nape sengih tak nampak gigi awk ? huhu.. :p

miszgarfien on Thursday, April 12, 2012 11:00:00 PM said...

amboiii.....mana leh nampak gigi

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal