Thursday, April 26, 2012

diary miszgarfien


salam.......lama lak tak jenguk sini.....sian blog comot ni....nak wat camne, dak comot ni busy sikit.....byk benda nak luah tapi pendam kan je la.....

kes psycho, x terhenti kat situ je....dia masih lg ganggu ein...kat opis ni semua dh tau kot psl ni....dh kecoh...diorg pun dh nasihat kan ein supaya berhati2 dgn psycho tu....takut dia bertindak lebih jauh lg.....minta2 xde ape la.....siyesly, ein mmg dh rasa x selamat lg..asal dia ada berdekatan dgn ein je, mmg ein akn lari.....takut ok!!

start dr esk, ein akn start standby utk ops bersih.....kena keje shif smpai ops stand down....esk ein akn start shif pukul 4pm smpai 12am.....haaaaa, ambk kau....tgh mlm buta baru blh blk...

pastu sabtu ahd, start shif kul 12am until 8am.....tu pun satu hal gak...kena gerak awl la nmpk nye....isnin shif ein off then selasa masuk shif kul 4pm until 12am

tapi kalau stand down awl, mmg bahagia la ein rasa kan....harap2 mcm tu la...ni kira first pengalaman la ein keje shif....ein pernah ckp dgn penyelia, ein nak tukar ke shif...saje nak rasa pengalaman..selain tu, ein nak lari dari psycho tu.....

nanti2 la ein update lg...tgh xde mood sgt ni




3 org kwn gapil on " "

Cik Siti Hajar on Friday, April 27, 2012 9:55:00 AM said...

kite da de pengalaman kerja shift..

kena bersedia dr segi mental dan fizikal..

Encik Baloot on Monday, April 30, 2012 2:32:00 AM said...

boleh ke keje ein tukar jadi syif ? camane eh ? waktu keje camane ? hehe

miszgarfien on Monday, April 30, 2012 2:58:00 AM said...

blh je nak tukar ke bhgn yg keje shif...kat opis ein mmg ada yg keje shif....waktu keje mmg x sama la....
7am-2pm, 2pm-10pm, 10pm-7am....kalau x silap la...then keje 2hari pg, 2hr ptg, 2hr mlm then off

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal