Wednesday, April 11, 2012

diary miszgarfien



sekarang ni ein rasa makin tension lak....rizal awal2 lg dh ckp xnak lepas kan ein....heeii, dont u understand that u r married....so please laa....tlg la sedar akn hakikat tu...awk igt wife awk tu ape...suka2 nak curang dgn dia...

susah nyee kalau bercakap dgn org yg xnak phm n xnak terima ape jua yg kita cakap kan....tertekan nye....camne lagi ein nak bgtau dia yg ein xleh nak terima dia...

satu lagi hal si awie @ sticky note boy....tu pun sama....x phm2 ke ein x bg respon...antara kita hny sekadar kwn kerja...x lebih dr tu....segala perlakuan ein dh menunjukan yg ein x boleh terima dia.....ok fine, pasni mmg ein xkan tegur dia kat opis dh....lantak...

buat ein rasa xde mood dh nak pegi opis...dua2 tu ada kat opis...yg sorg tu sanggup la hntr mcm2 utk repair la, servis la, tukar toner la.....huh!! Tekanan!! 

kan best if ada some1 yg blh protect ein dr semua ni...ein dh x larat la camni....they know that im still single...single x bermaksud ein sunyi or terdesak utk cari teman....tolong la yeee jgn kusut kan life ein...im happy with my life...





1 org kwn gapil on " "

Cik Hunny Aishah Zakaria on Monday, April 16, 2012 7:02:00 PM said...

cari abg polis bujang sorang jadi bodyguard ko

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal