Monday, April 30, 2012

diary miszgarfien


sekejap je dah sampai ke hari terakhir dalam bulan april....cepat nyee masa berlalu....esk dh masuk bulan mei....woooowoooooooo

rasa mcm x percaya je.....april dh nak melabuhkan tirainya....tapi, ein still x jumpa lagi my mr.right @ my future husband....hai dear, where are u?? why u hiding from me huh?? but, its ok....i will find u untill i meet u.....tapi, awk jgn la menyorok lama2.....kesian kat sy tau....asyk di duga shaja

ngeeeeehhh3

mereng dh ein ni......honestly, ein tension sgt2 dgn situasi skrg ni.....kenapa la ein harus bertemu dengan org2 seperti mereka.....

setiap kali ein jumpa seseorg, pasti ayat ni yang terkeluar dari mereka

"kalau sy x kahwin lagi, mesti sy dh ajk awk khwn"

"kenapa sy x jumpa awk awl2"

sob3.....touching nyee bila dpt ayt mcm tu....ni la dugaan ein skrg ni....xtau camne nak hadapi semua ni...i am just nothing....

someone told me....that only 1 way how i wanna solve this situation

"KAHWIN"

dengan cara tu je ein boleh selesai kan semua nya....si psycho n rizal xkan kacau ein lagi....both of them always make me suffer....tension sesangat

ikut kan hati, ein xnak dh fikir....igt senang ke nak cari calon suami skrg ni...calon suami ok!! bukan bf yeee!!

i told my self, please dont give up....please be more stronger...be patient....insyaallah, everything will be fine....

hampir setiap masa ein memikirkan, nape ein di duga dengan situasi mcm ni...di temu kan dengan lelaki yg dh berstatus...dh pupus ke ape lelaki bujang dlm dunia ni...aiyoyoyo....im so damn tired with this situation....

enough!!! kang ada lak yang ingat ein ni desprate....




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal