Monday, April 2, 2012

diary miszgarfien



slalu kalau ein update je mesti benda tak best kan....hehehe....but today, im totally happy...semua nye buat ein tergelak



pagi2 lg dh ada yg wat ein tergelak...jumpa vendor yg encem tu....suka tgk dia senyum....then terjumpa sticky note tu...mmg lagi ein tergelak la kan...then, having a chit chat wit echah always make me smile n laughing...petang lak, ada je yg menyakat ein....

yang paling best, ein dpt call dr en.pelangi mlm ni...cian dia msg tp ein xde crdt nak balas...kalau dh gayut on call dgn dia, mmg kompem la dia akn buat ein tergelak je...thanks awk...this guy know how to make me smile, blushing, laughing....frenz forever ok

wpun ein rasa x sihat, tp enjoy tetap enjoy kan


terima kasih Allah ats kegembiraan harini...semoga hari2 yang mendatang akn terus memberikan kebahagiaan n keceriaan dlm hidup ini



3 org kwn gapil on " "

Encik Baloot on Tuesday, April 03, 2012 4:48:00 PM said...

ein ooo ein.. hehe..

Encik Baloot on Tuesday, April 03, 2012 4:49:00 PM said...

cik gapil... hehe... dah jumpa dah diary awk...

miszgarfien on Tuesday, April 03, 2012 7:14:00 PM said...

hahahaha.....kantoii dh blog sy dgn awk

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal