Sunday, May 13, 2012

diary miszgarfien



13 mei 2012

dah 2 tahun rupanya ein berkhidmat sebagai seorang penjawat awam.....2 tahun lepas sepatut nya pada tarikh yg sama, ein kena pegi induksi kat upm tu haaaa....tapi x lergi sbb lmbt ambk surat dr jpa...the same time, ein ada appoinmnet kat ppum....nasib baik xde effect ape2

cuak kot masa x pergi induksi tu...talifon spa semua x berangkat...sbb semua nya busy kat upm tu....last22 ada org bgtau, xpe....nnt lapor je diri kat tempat bertugas....legaaaa giler

mmg kelam kabut la nak wat medical check up, sah kan sijil n mcm2 lg

tapi

syukur alhamdulillah.....dah 2 tahun jadi pekerja di sektor awam

cuma..........

bila nyee nak sah jawatan ni...adoooiiii


nanti 17 mei baru genap 2 tahun ein berkhidmat di tempat skrg ni...hehehe






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal