Saturday, May 26, 2012

diary miszgarfien



dah lama pendam benda ni...dh banyak kali fikir...rasa nye macam dh tiba masa nya utk teruskan ape yg ein dh fikirkan selama ni...mungkin akn ada yang fikir ein membuang masa...tapi ni je cara yang ein ada

tak tahu dari mana datang nya rasa nekad tu...petang tadi setelah berfikir, terus nekad nak buat juga....dh bncg dengan mak then mak kata buat je

ikut kan, mmg ein nak sangat sambung ke peringkat yang seterusnya dlm bidang yang mmg ein minat...tapi, ein kena sedar tahap kemampuan diri ein di mana

so, ein dh decide...insyaallah ein akn buat diploma dalam bidang IT kali ni...masih lg survey nak buat kat mana...tp, rasa nye kat poly je laa...ein buat pjj je nanti

tak salah kan ein nak menuntut ilmu wpun ein dh ada dip dlm bidang engineering...demi masa depan ein juga

mungkin akn ada yg pertikai kan nnt...sepatut nye, skrg ni ein kena fikir kan benda lain...tapi kalau ada jodoh, insyaallah ein akn khwn juga....dr ein buang masa fikir kan benda tu, baik ein study...lg berfaedah

3 tahun tu bukan nye lama pun...kejap je...insyaallah ein boleh





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal