Sunday, May 27, 2012

diary miszgarfien



masa belek2 surat khabar metro, nmpk iklan kemasukan ke poly utk belajar separuh masa....check punya check, terus rasa down.....

why???

course yg ein nak, xde.....i mean, xde kat poly shah alam.....uwaaaaaa, sedih nye.....plg dekat pun, kat puo....nnt camne nak ulang alik ipoh....nak stay kat mana hari sabtu tu....perbelanjaan lg.....

Ya Allah, permudahkan la urusan ku untuk menuntut ilmu

course yg ein nak, semua kat poly yg jauh2....mak pun nnt x larat nak tolong ein....kalau nak buat fulltime, mmg gaji x ckup la sbb dpt separuh gaji je nnt...ngam2 wat byr kete je nnt....kalau blh, xnak susah kan sape2....sbb tu target poly

ein nak blaja lg :(

nnt la ein fikir kan lagi :(






2 org kwn gapil on " "

Baizura Khosaini on Friday, June 01, 2012 8:26:00 PM said...

ko teringin nk further study lagi ke ein? wahh baguslah kawan aku nih..hihi

miszgarfien on Friday, June 01, 2012 8:29:00 PM said...

a'ah...aku igt nak sambung balik...tp xtau nak ambk ape, nak buat kat mana

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal