Tuesday, June 12, 2012

diary miszgarfien


almost 3 weeks aku xde mood nak keje..status kat fb pun asyk mengeluh xnak keje....nak pegi opis lg laaaa malas...bila fikir cuti byk, rasa nak EL je....

lg yg membuatkan aku xde mood nak keje bila ada mangkuk2 tingkat yg rasa diri tu bgs sgt...WTH laa kan...bila kena tang diri sendiri, tau pulak nak ckp ikut prosedur...tp, bila tang aku, mcm2 ko ckp kan bila aku suh ikut prosedur....mmg cam (#%(#+! laaa kan....

bila tang keje ko byk, tau lak nak ckp gaji berkat, halal bagai...pastu nak sound2 org lain.....bila ko main game, xnak lak ko berbunyi berkat ke x.....WTFish la ko!

kalau ye pun ko tu bgs sgt, jgn nak berlagak laaa....bila2 masa je Allah boleh tarik semua tu....bila2 masa je ko blh ada kat bwh...ape kata ko sorg je buat suma keje....ko kan bgs sgt!

jangan igt aku diam, aku xtau ape2....





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal