Monday, June 18, 2012

diary miszgarfien



sekarang ni mmg ein xde mood lgsg dtg opis....dtg pagi tu kdg2 ok tetiba terus bertukar jd x ok lgsg.....then moody je la sepanjang hari...kalau ada budak opis yg baca blog ni, lantak la....

kenapa mesti ada je manusia yg dengki, yg suka pertikai kan keje org lain then berlagak mcm bagus...masing2 ada keje kan...so, buat keje diam2....kalau dh siap xde keje, buat je la ape2 pun....kalau org tu xde keje, xyah nak dengki sgt....berkat ke x gaji seseorg tu, biar Allah yang tentu kan....

sebelum kita bg nasihat ke org lain, why not eh ambik cermin besar then cermin diri tu dl....yakin benda yg ko tegur org lain tu, ko x buat?? malas nak bising2....mcm dh bgs sgt!!

sikit pun ein x pernah kacau org lain...ko ada keje ke, ko on9 ke ape ke, mmg x la kan ein nak ambk tau...tanggungjawab masing2 la...yg nak berdengki sgt dgn ein kenapa?? 

tension tau x!!

sendiri x terurus, nak sibuk hal org lain....xyah nak mengajar org lain kalau sendiri pun penuh dgn masalah....

yang buat ein jadi lg xde mood, psl si psycho....tu lg sorang mangkuk....bengang kot...pe hal ntah...rimas la...tension....dh x seronok nak keje...rasa nak tukar unit lain je

lg 1.......jgn stalk hidup ein boleh x???! 

ein dh cukup tension skrg ni....kenapa la nak sibuk sgt dgn life ein....ape yg masing2 dengki kan dengan ein....jangan sampai nnt aku sound sekor2....diam nye aku bukan bermakna aku xtau ape2....cuma aku x suka nak kecoh2, nak malukan depan kwn2 yg lain

sakitnyaaaaa hati!!!





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal