Wednesday, June 6, 2012

diary miszgarfien




semalam baru tau yg cuti ein terlalu banyak....tu pun lepas dh simpan 10 hari yg tahun lepas punya....still ada baki yg carry forward ke tahun ni....so bila di tolak campur dgn tahun ni punya, total cuti tahun ni ada 38 hari

38 hari ok!!

banyak nye.....takat ni ein baru ambk cuti 7 hari.....jumlah cuti setahun mesti x boleh lebih dr 40 hari...kalau lbh, baki tu burn......rugi laaa nanti

tahun ni mayb akan simpan 10hari juga...then baki forward lagi....kena manage betul2 cuti ni biar jgn sampai kena lupus...

mmg susah nak tengok ein cuti...raya pun x cuti....sbb nye kalau cuti, xtau nak watpe...bukan ada nak pegi memana pun.....cuma selalu nye ein byk pd pergerakan utk ke klinik...tu pun dpt time slip...then, ein ada dpt off utk keje lbh masa....so, kena guna off dl kalau x burn juga

hurrmmm.....ada sesapa nak bawa ein pi jln2 x....cuti ein terlalu byk laa....





2 org kwn gapil on " "

Cik Hunny Aishah Zakaria on Wednesday, June 06, 2012 11:31:00 PM said...

eleh...nk bawak bcuti...nak kuar umah pon ssh nk pi bcuti lak...ko tgk la aku gi jalan2 hjg minggu ni..hua3

miszgarfien on Friday, June 08, 2012 3:59:00 PM said...

ko jgn kejam sgt ye chah :(

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal