Wednesday, September 5, 2012

diary miszgarfien



buat masa ni, xde ape sgt yg nak di share kat sini...skrg ni, semua benda pendam dan telan sendiri....x semua benda boleh di share...dan x semua org akn paham

last week ada buat makan2 sikit kat rumah....alhamdulillah, segala nya berjalan dengan lancar...ein x jemput sesapa sgt pun just kwn2 terdekat n yg btl2 rapat je....yang tak boleh blah, semua ingat majlis tu ada kaitan dengan ein....hampeh betul la...sampai ke hari isnin tu, still ada yg tanya...haaiippp...bukan laa

sekarang ni, tahap kepercayaan ein kat lelaki semakin hilang....im not saying that semua lelaki tu teruk or jahat....pengalaman yg buat kan ein rasa mcm tu...dh la, malas la nak peningkan kepala dengan benda macam ni....

yang ein tau, esok nak pergi kursus....nak gegolek kat hotel...wpun sekejap je kursus tu, hope blh lupa kan semua benda yg x patut ada dalam kepala ni

oh yaaa...sebelum lupa, nak bagitau ni 

I HATE SEPTEMBER!!!



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal