Tuesday, October 16, 2012

diary miszgarfien



dreber kontena tu dh buat report......report dia kata ein yg salah......dr mlm td lg mood dh down sgt2....lgsg xleh nak fikir sgt.....migrain la nnt jwb nye

harini kat opis, baru la perasan sbnr nye emosi ein x stabil lg.....semangat x pulih lg....ni pun dh meronta2 nak balik....

semua org suh ein jual kete tu.....igt ein ni tokey kete ke leh main jual then beli lain.....tu la harta ein yg ein beli guna duit ein sendiri....biar la kete tu dh xde value lg....ein tetap sygkan kete tu...selagi kete tu mampu berkhidmat dgn ein, selagi tu la ein akn guna kan ia

stressss!!!!

nak nangis x boleh.....ein kan gagah!!

istighfar byk2 je ni

ein tau Allah tebgah menduga ein....ein kena kuat....kena redha n tabah

Allahuakbar


nak balik!!! nak rehat kat rumah!!





4 org kwn gapil on " "

Cik Siti Hajar on Tuesday, October 16, 2012 11:35:00 AM said...

dear.. u kena dgn kontena tu dkat area mana??

miszgarfien on Tuesday, October 16, 2012 1:47:00 PM said...

hajar....

Lepas tol 60sen....kat cabang antara nak ke meru n batu belah tu

Cik Siti Hajar on Tuesday, October 16, 2012 4:19:00 PM said...

kontena kat situ mmg biadap laaa...

kalau nak masuk lorong suke hati je men masuk...

miszgarfien on Tuesday, October 16, 2012 4:28:00 PM said...

hajar....

Kontena ke, lori ape ke, semua nya laju2...skrg ni tunggu hasil siasatan je

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal