Thursday, November 22, 2012

diary miszgarfien




alhamdulillah

syukur.....................


kan best kalau hari2 mcm semalam dan hari ni....mood pun stabil....happy....rasa cam xomey senantiasa lak...keh3

semalam pagi bergayut sakan dengan en.pelangi....sampai hbs crdt maxis, sambung lak kat celcom....how i miss that situation....lama x gayut sakan dengan dia....seronok....he know how to make me laugh....he always like that

tapinya.........mungkin tu la kali terakhir bergayut dengan dia...bergurau senda....lepas ni, semuanya akan terbatas....nak msg pun akan fikir berkali2....yeee, dia bakal menjadi suami orang dalam tempoh sebulan lagi

kehilangan.....yee, memang terasa akan kehilangan dia sebagai seorang kawan....kawan yang agak istimewa.....sedih tapi still lagi ok...hehe...hope masih dapat berkawan seperti biasa walaupun dia dh tukar status....

hati ni rasa tenang sangat2 sekarang ni....bebas dari segala benda yang menyakitkan hati....hanya perlu menjaga hati sendiri dan insan2 yang istimewa dalam hidup ni.....insan-insan ye....banyak.....bukan insan (seorang) ok...yang tu, belum jumpa lagi....insyaallah, suatu hari nanti...

bila  di kelilingi dengan insan2 yang istimewa ni, rasa happy je...bila ada yang ambk berat tentang diri ni, rasa cam orang penting je...hehe....sebolehnya2 biar la berterusan camni...biar pun ein takde teman istimewa, ein masih mampu rasa bahagia....

lagi best kan bila ada yang perasan perubahan dak bambam ni dh susut sikit....dapat nama dak bambam dari si wafi dak demok tu...kah3...nasib la dia tak tau kewujudan blog comot ni...kalau tak, kompem kena bahan kaw2 dengan dia....baru 2 minggu ein start diet nasi....masuk pagi tadi, dh bape orang tegur....weeeeee......suka3....target diet nasi antara 1 bulan - 3 bulan...agak2 berjaya tak misi ein....gym pun dh nak start balik....nampak tak betapa semangatnya ein nak kurus....hehe

selera makan pun dah down...kadang2 sehari tu just makan roti 2 keping dengan segelas susu....tu pun dh rasa kenyang sangat2....dh tak heran sangat dengan makanan sekarang ni....berusaha utk kawal nafsu makan tu...

eehhh......cam terpanjang lak buat luahan kat sini...nampak sangat hati tengah senang n gembira kan....huhu

pada yang nak berkenalan tu,

haaiii awk....selamat berkenalan

hehehe....sempat lagi kan



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal