Tuesday, November 20, 2012

diary miszgarfien





berusaha untuk buang segala perasaan marah yang ada dalam diri ni......syyyuuuhhhh.....pi jauh2.....bersorak2 setan kat keliling ni tengok aku asyk marah2 je lately ni kan.....

hope takde la insan lain yang akan menyakitkan hati aku n membuatkan aku marah2 mcm nak pi cincang orang kan.....*kejam tak*

memang dh jadi kelebihan aku kot....mmg aku senang marah, tp senang nak reda kan kemarahan tu...dalam sekelip mata pun dh boleh tersenyum

hari ni kena fefeling comey sbb kena senyum je sampai letih....nasib la ada bodyguard abang kayu 2 orang tu...keh3

im ready......



smile




haaaaa....sebelum tu.....aku nak wish tahniah in advance la kat kamu yang nak bertunang tu...alhamdulillah...aku doakan berbahagia n berkekalan la hendaknya...pilihan keluarga tu lebih baik...perasaan tu boleh di pupuk kemudian...wajib la kamu membahagiakan pasangan kamu bila kamu dan dia sah menjadi suami isteri nanti.....barakallah fill jannah







0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal