Wednesday, November 14, 2012

diary miszgarfien




bila banyak benda dh aku tempuh dalam tempoh ni, sering kali aku teringat pesanan seseorang pd aku.....ohhh kenangan...sampai bebila kamu tetap di hati....pesanan yg akn aku igt sampai bebila....pesanan yg aku jadikan panduan selama ini....

cuba utk x mengeluh

mmg aku dh janji xkan mention dia dlm blog ni lg.....tapi......bila mengingati nasihat2 dia, aku jadi kuat....dia banyak mengajar aku menjadi seperti hari ni...jangan mudah mengalah....kalau lah dpt berhubung dgn dia........

tapi, janji aku utk tidak mencari dia, tetap aku pegang....syukur sgt2 dia dh bahagia....

mungkin aku mampu padam segala gambar, buang segala pemberian...tapi, kenangan itu tetap yg terindah...xkan pernah padam dr hidup aku!

jangan mengeluh!

kamu....doa kan ein kuat ye....doa kan agar ein x tersalah langkah....terasa semakin sukar perjalanan yg ein pilih ni

ein sentiasa mendoakan kebahagian kamu.....kalau dh ada baby nnt, nak tgk gmbr dia blh x??






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal