Friday, November 23, 2012

diary miszgarfien



bila tengok ada blogers yang update pasal earning nuff diorg, baru la ein tergerak nak pi check....dah lama sangat kot ein tak jenguk akaun nuff ein tu....pendek kata ein merajuk dengan nuff

tadi saje la log in akaun nuff....nak tengok jumlah earning ein.....eehhh, dh boleh cash out la...dah cukup.....tapi, di sebabkan kes dulu, rasa takut lak nak cash out kan....tapi nya, kalau tak cuba camne nak tau dah ok ke belum kan.....tapinyaaaaa, ein takut

biar la dulu earning tu....kumpul lebih sikit...nanti kalau tak boleh cash out kan juga, memang kompem ein merajuk panjang...huhu







0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal