Tuesday, November 20, 2012

diary miszgarfien





durian crepe....


satu fenomena yang agak ketara la sekarang ni...dengan ein sekali terikut2 fenomena ni....sana sini semua duk update pasal durian crepe....ada yang kejam sampai upload gmbr bg daku jelles.....cisss, ini xleh jadi

punya la gigih mencari benda ni.....memang la kat fb, twitter, blog ramai yang jual....tapi harganya......leh wat makan nasi selama 2hari...bukan berkira tapi biar la berpatutan...mungkin kerana harga durian tu yang mahal kot

ada yang jual 2pcs/rm10...pastu kecik comey je....belum lg masuk kos penghantaran..peerrgghhh...boleh terbatal niat nak order

tadi masa duk google2, terjumpa la cara2 nak buatnya....laaaaa, senang je rupanya.....bahan pun tidak la mahal mana kan...cuma kena ada durian la yang pentingnya....rasa cam nak buat je la.....

di sebabkan daku ni pekerja yang poketnya sentiasa kering, kena la cari tukang sponsor bahan2....keh3...tang durian tu, boleh di pujuk en.daddy utk pegi beli....nak tunggu durian sendiri gugur, cam x best lak...sebabnya ada 4 biji je kat pokok tu...hehehe

adakah ein akan laksanakan misi ni??

hurrmm....

wait n see je la ye

hehehe





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal