Monday, November 19, 2012

diary miszgarfien




hari ni, pepagi lagi dh dapat news yang sgt2 tak best....agak mendidih gak la kan.....takpe2.....sabar....

ni last warning buat kamu ye

jangan sampai aku membenci kamu hingga aku tak mampu nak maafkan kamu....kamu ingat ape yang kamu buat tu, aku akn balik pd kamu??

tidak!!

stay away from my friends!!

cukup2 la kamu buat aku dan kawan baik ku renggang....skrg ni kamu ganggu kawan opis aku....lagi 1, tak perlu la nak suruh kawan2 kamu bash aku.....ingat aku ni ape??

soory.....u r got a wrong person!!

kalau kamu ingat aku ni jenis perempuan yang lembut hati, yang mudah cair dgn cara kamu yang SANGAT MATANG ni, JANGAN HARAP!!!

sekali lagi aku dapat tahu kamu ganggu kawan2 aku, jangan sampai aku berkata2 sesuatu yang akan jadi kenyataan...aku xnak mendoakan yang tak baik utk kamu..tapi, kalau kamu yang pinta, jangan menyesal

selama ni aku diam, jangan ingat aku buat tak tahu....diam aku bukan diam kosong!

aku xnak tau ape yang kamu cerita dgn kwn2 aku mahupun kawan2 kamu....kamu nak buruk kan aku ke, kamu nak kutuk aku, aku tak nak tahu....tapi ingat, ALLAH tu Maha Mengetahui...kamu nak bgtau satu dunia pun, terpulang! aku xkan menjaja ape2 cerita...tak perlu nak libatkan sesiapa

terima kasih la ye!!



aku dah cukup bersabar!!









0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal