Friday, November 30, 2012

diary miszgarfien




siang tadi macam terperasan ada crack and something wrong.....

risau.....

sangat2 risau

hope dapat bertahan sampai next treatment

try untuk elak kan makan something yang keras, tajam or ape2 sahaja yang boleh meninggalkan kesan kat ia

lapar.......

sangat2 lapar

perut asyik berbunyi

paling kuat pun makan roti sebab roti tu lembut dan boleh carik2 jadi kecik

senang nak telan

kalau macam ni la gayanya, memang susut mendadak la jawabnya

ein nak kurus dengan cara sihat

ni dah cara tak sihat and drastik namanya

bertahan je la

hope next treatment akan ok semuanya







0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal