Tuesday, December 18, 2012

fever and me memang tak boleh di pisahkan

diary miszgarfien



buat kali kedua, dalam bulan yang sama dapat demam lagi.....oohhh myyy......antibody down gegiler ke ape sekarang ni...baru je last week demam kan.....heeyy awk demam, boleh tak demam betul2....ni macam demam main2 je....

pagi tadi niat nya nak pegi klinik terus...entah macam mana, terus masuk opis...kuatkan semangat....kat opis ni semua kata suhu badan ein panas...tapi ein rasa biasa je....nak ambik halfday, malas...rasa larat lagi ni....hope petang nanti, demam ni tak buat hal la

aircond opis minggu ni rasa biasa2 je....tak sejuk sangat, tak panas....tapi ein dah rasa menggigil...baju berlapis2 pun still rasa sejuk......mata dh start pedih...hurrmmm





2 org kwn gapil on "fever and me memang tak boleh di pisahkan"

Cik Siti Hajar on Tuesday, December 18, 2012 5:35:00 PM said...

get well soon.. :)

miszgarfien on Tuesday, December 18, 2012 9:09:00 PM said...

cik siti hajar....

Insyaallah...thanks awk ;)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal