Wednesday, December 5, 2012

diary miszgarfien





hari ni pertama kalinye merasa durian crepe.....sumpah tak sedap...huk3....nak muntah.....maybe ein dapat orang yang tak pandai buat kot....sampai ke sudah cuba hilangkan rasa tak besat kat tekak ni.....taknak dah makan lagi....

eeehhhh.......hari ni nak write down pasal ape eh....tetiba lak boleh lupa.....oowwhhh, btw today fefeling comey gitu...pakai baju peplum warna merah menyala gitu....suma tegur....hehehe...sesekali fefeling comey gitu....try untuk maintain badan sekarang ni.....nak maintain or nak susut lagi....masih belum keadaan yang di idam kan...kena usaha labih lagi

macam mana ye kita nak tahu kalau lelaki tu serius or sekadar berkawan dengan kita....taknak la nnt dia serius, kita lak anggap kawan je....tak pun, bila kita serius, dia lak anggap kita kawan....confius la....tapi, kehadiran dia memang sangat di rasai...cara dia take care dengan kita....walaupun dia tak kerap mana utk msg2, tapi dlm sehari tu mesti dia luangkan masa sekejap utk tanya keadaan ein...paling tidak, sebelum tido mesti dia msg

berkawan la selagi masih ada yang sudi nak berkawan




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal