Tuesday, December 4, 2012

diary miszgarfien



harini, aku berperang kuat dengan perasaan aku....aku pujuk hati...aku pekak kan telinga...aku buat tak tahu dengan keadaan sekeliling...aku busy kan diri dengan mengadap kerja n twitter...aku nak elak kan semua ni...

tipu la kalau aku langsung takde rasa apa2...tapi aku tetap cuba untuk kuat...hanya Allah je yang tahu bagaimana perasaan dalam hati ni...aku pujuk hati ni....setiap orang dah di tetapkan masanya....sabar la..insyaallah, masa kita akan sampai nanti

tekanan yang aku rasa semakin kuat bila mana diri ini sering menjadi sasaran mereka mereka itu....bila diri ini menjadi topik utama nya.....bertahan la....sabar banyak2....aku cuba hindarkan perasaan ni dari berada dalam hati aku






2 org kwn gapil on " "

Rara Nasiha on Tuesday, December 04, 2012 1:12:00 PM said...

apa-apa pun, just be strong dear.

miszgarfien on Tuesday, December 04, 2012 1:33:00 PM said...

rara nasiha...

Thanks dear...insyaallah i will

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal