Sunday, December 16, 2012

perlu ke tidak

diary miszgarfien



rasanya sekarang ni ein mengalami masalah pemikiran yang tahap kronik....ada yang kata ein ni dah macam taksub pun ada....entah la

yang menjadi masalah buat masa ni, ein rasa ein still lagi chubby or dalam kata lain gemuk....ni dah bulan kedua ein skip nasi...memang ada perubahan sikit tapi......gym pun ein dh tak pegi atas alasan yang tertentu....

dalam minda ni, memang dah banyak kali terfikir nak ambik SDII..ambik untuk dapatkan berat yang ideal then stop la.....masalah kat sini pulak, sumber kewangan...kalau la ein ni banyak duit, rasanya memang dah lama kot ein beli...harga untuk setin je dah boleh tampung minyak kete ein untuk sebulan...setin tu hanya untuk seminggu...masak la ein macam tu

ada juga ein guna losyen mustajab tu...tapi panas woooo....kadang2 rasa tak tahan tapi tahan kan juga....dah nak habis sebotol pun losyen tu....

ada sesapa boleh bantu ein tak untuk dapatkan berat dan bentuk badan yang ideal....siyes ein rasa diri ein gemuk....penat la dengar orang asyk cakap ein gemuk...kena kutuk...sedih sebenarnya tapi diam kan je dalam hati...bila tengok orang sekeliling semuanya kurus, rasa tertekan nyeeee....seronok je tengok diorang shopping baju2 cantik...ada je saiz untuk diorang :(

agak tertekan la juga dengan keadaan ni...stress weeiii...bila timbang, sama je no yang tertera kat penimbang tu....makan pun dh kurang...tapi......kenapa??kenapa??huhu...seolah2 lemak kat badan ni dh tepu....huwaaaaa :(






0 org kwn gapil on "perlu ke tidak"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal