Sunday, December 30, 2012

wedding skandal

diary miszgarfien



ape yang korang rasakan bila korang attend wedding skandal korang masa zaman sekolah dulu??

hehehe.....actually, ein baru balik dari majlis kahwin skandal masa zaman sekolah dulu....biasalah, kami ni team budak2 nakal kat sekolah...teringat peristiwa lama....rasa nak gelak pun ada...kelakar sgt bila ingat semua tu

dulu masa sekolah, cam comey2 je.....tinggi, cerah.....tapi suka buli orang....dengan ein, dia x buli la....terlebih jaga pun ada...hahaha...tadi bila jumpa dia setelah 12 tahun tak bersua, hampir tak kenal dia....lain la juga....dah takde comey tu...badan dah mantap...hahaha...dah tak keding lagi....

boleh pulak bapak dia mention something...diorang ingat ein dah kahwin....hahaha...belum la....sampai masanya nanti, ein jemput ye...ye laaaa, bila attend majlis kahwin macam ni, yang ramai kenalan mak abah, memang tak boleh nak lari la dari soalan cepumas tu......sabar ye pakcik makcik sekalian....nanti sy jemput semua ok






0 org kwn gapil on "wedding skandal"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal