Monday, December 31, 2012

wishlist 2013

diary miszgarfien



hai hai hai.........hari ni hari terakhir bagi tahun 2012.....banyak sangat benda dah di tempuh dalam tempoh tahun 2012 ni....semuanya terlalu bermakna...biar kan ia terus menjadi kenangan buat diri ini

seboleh2 nya nak habiskan hari ni dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran....jangan ada kesedihan yang mendatang pulak...hihi

wishlist untuk tahun 2013 ada ein letak kan kat sidebar tu....

1) Al-Quran pelangi

2) jubah

3) kucing parsi

4)kahwin <----- hik3...segan nye....


nak beli Al-Quran pelangi tu tapi kena habiskan dulu bacaan dalam Al-Quran yang sekarang ni...sikit je lagi....cuba untuk khatam kan....insyaallah

jubah........memang la ada banyak di jual.....lebih2 lagi kat kl ni.....tapi semua yang ada, tak berkenan...baik dari segi design dia, mahupun material kain tu.....

weeiiiii, yang ni serius ein nak.......ada tak sesapa nak hadiahkan ein dengan kucing parsi yang chomey??pleeeaaasseeee.....hehehe.....sebenarnya, wish yang ni almost tertunai....ank kucing yang baru lahir haritu, ada sekor berbulu karpet...weeeeee.....suka3.....tapi tak boleh suka sangat...sebab belum melepasi tahap kritikal lagi....kena bagi perhatian lebih untuk bagi dia membesar dengan sihat....

haaiipppp....yang ni, mahu tapi segan....wawawawaa.......ceeehhhh, berangan je la...calon pun takde lagi....ngeeeh3....insyaallah....mana tau kan...jadi kenyataan nanti....takdir dan kuasa Allah tiada siapa yang tahu....

cukup kot untuk empat perkara ni.....ein tak suka nak letak yang mengarut2 or something yang sukar untuk ein tunaikan....apa pun, yang paling utama ein cuma harap di beri tahap kesihatan yang baik....insyaallah

sayonara 2012........welcome 2013


*seronoknya kalau ada orang nak tunaikan semua wishlist ni....lebih2 lagi kalau hanya seorang je yang tunaikan semua tu*



0 org kwn gapil on "wishlist 2013"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal