Friday, March 30, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



salam jumaat

hari ni ein cipta rekod dtg opis lambat giler....sebab nyaa pagi tadi hujan lebat sgt2 n jalan jammed teruk...maka nya, kul 9 baru sampai

rasa macam dh lama x bercerita kat sini....mood nak menaip tu hilang tetiba....hihihi

ok la....ein start 1 by 1

skrg ni ein lebih terbuka utk berkawan dengan sesapa je yg ein rasa selesa....secret admire, stalker tetap ada cuma malas ambk tau...janji diorg x kacau ein, cukup....

ein xtau la nape sekarang ni yang hadir dlm life ein semua nya dh berstatus....tunang orang, suami orang....Ya Allah, jauh kan aku dari golongan2 ini...aku tidak mahu menjadi perosak rumah tangga orang lain...kerana aku seorg wanita, maka aku memahami hati wanita lain....seboleh2 nyee ein akan elak kan....cukup la sekadar kita berkawan biasa

i wish that u r not some1 t belong.....yeah, i admit yhat i have a little feefeling to u....but, we cannot denide bout your status...just a friend ok

Ya Allah...jangan la Kau berikan aku dugaan seperti ini...temu kan la aku dengan seseorang yang belum menjadi hak seseorang...

dh la ein tengah demam...bertimpa2 lak benda yang mendatang...rasa x larat nak pikir or ambk tau semua nya...kalau la boleh untuk ein ignore je semua ni....xkan ein  nak paksa hati ein utk suka kan seseorg yang mmg ein x blh nak terima...

haaaiiiiiyyooooooo

however, life must go on

nampak nya ein kena lebih tegas dlm hal mcm ni....xleh bagi muka sgt...nanti ein juga yang akn susah di penghujung nya....





Friday, March 23, 2012

diary miszgarfien 2 org kwn gapil



nak sangat ajak aku keluar kan....haaaa nanti aku set time pastu keluar ramai2...si polan A ke B ke C ke...lantak.....

yang xnak paham2 tu kenapa...dh x reti bahasa lagi ke

aku ckp xnak, xnak la....apehal nak paksa2 ajk aku keluar....dh aku xde rasa nak keluar dgn sesapa pun....kalau rasa annoying sgt prangai aku ni, pegi laa ajak perempuan lain keluar

dh la x kenal n x pernah kenal pun....tup3 nak ajk keluar...pi lantak laaa....kenal ke x kenal ke, mmg aku dh malas nak keluar dgn sesapa....lebih2 lg dengan lelaki....

weekend aku hanya untuk family....masa untuk aku berehat

x keluar dgn diorg pun aku x rugi ape2 la






tau kan bila ein dh start guna 'aku'
makna nye mmg tgh marah n bengang sesangat
ein paling x suka org paksa2 buat sesuatu yg ein xnak buat





Friday, March 16, 2012

diary miszgarfien 2 org kwn gapil



salam jumaat.....

jumaat yang sunyi kali ni...sebab nya xde org kat unit....incharge semua xde...cuti n tugas luar...pastu dak2 ni pun ramai yg cuti n tugas luar gak....tinggal la 5 org je....wikiki....5 org tu pun leh jd mcm 2 org je

bahagia je rasa nyee


bila sorang2, xde pun sesapa nak kacau....bila start sorg kacau, muncul la 2 3 org lak....hahahaha....boleh la wat teman merapu2 di kala bosan kan....lebih2 tu x la

i think, im ready to open my heart for some1.....but....who's that person....hahahaha.....that why la kena cari dulu....

asyk kena membebel dengan echah je....nasib x capang telinga ein ni tau....ada ke dia kata ein sesuka je rijek orang lain....wakakaka....mana ada...ein kawan je dengan semua org tapi kena la gak bertapis kan...xleh la nak main kawan gitu je....di buat nye org tu di kehendaki oleh pihak berkuasa ke...si tukang jual anggota badan ke....eeeeeee.....xmo!

happy nye diri ein bukan sebab dalam hati dh ada penghuni...xde sesapa pun lagi yg blh jd penghuni hati ein ni...cuma skrg ni mmg betul2 enjoy dgn apa yg ein ada...kawan2 yg sentiasa menemani ein, yg sentiasa buat ein tergelak sensorang mcm org x betul...

masa untuk ein sembuh kan segala luka yg ada dlm hati ni..rawat dengan sebaik2 nya sampai xde sikit pun kesan or bekas luka lama...hikmah dari sifat yg suka memafkan org...

pray for me to find my soulmate ye as soon as possible

im happy








*mungkin juga kerana ein tau dia sedang bahagia dgn psgn nya....dh terbukti kan kata2 kamu dulu tu tak benar lgsg...bahagia nya kamu, bahagia nya juga ein di sini*




Monday, March 12, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


dalam seminggu dua ni, asyik teringat seseorang je...seseorg yang dh lama lost contact...since ein tinggal kan bangi...lama dh kan

ein try contact dia tp semua no yg ein ada, dia dh x guna lagi...what should i do...hny ada seorang kawan je yg blh tolong ein utk contact dgn dia...tp cam segan je la nak minta tlg...x pernah2 contact, tetiba je contact sbb nak no phone seseorg...mmg nak kena perli kaw2 la kan jawab nya

dia mmg kawan yg istimewa...kwn yg sgt2 best...seorg yg gentle n humble...but, agak pendiam sikit...xtau la nape tetiba rasa nak contact dia balik

tengok la nnt ein usaha kan camne....ein try la juga utk dpt kan no contact dia

huurrmmm

nnt la ein citer benda lain tu lain kali je...cuma blh kata

im sorry...no space in my heart for both of u...friends only ok






Friday, March 9, 2012

diary miszgarfien 1 org kwn gapil




gelak

serius

touching sikit2

gelak balik


haaaaa itu lah kami....ein dgn echah....having a conversation with her make me realised that..................i love her....hahahahaha.....not a lesbian ok.....luv her as a my bestie...

she know me very well...how i am...who am i...sometime she know me better than myself....how come meh....hahahaha....that y la ein syg ketat2 kat dia....kena marah ke, saling kena mengena kan ke, saling perli merli semua tu dh biasa....dh xde terasa pun...sbb ape yg dia perkata kan tu semua tu ada sebab nya

chah.....ko mmg senget.....aku sedih, ko wat aku gelak.....aku gelak2, ko wat aku marah....haisshh...last2, mmg x betul kita dua org ni....


hurm......dia suka cakap ein ni keras hati...degil...xnak dgr ckp org...buat kepala sendiri je....wikiki...degil2 ein, keras2 ein, dalam diri ein ni masih ada sifat penyayang...penuh dgn kasih syg n sifat manja ein...

ada sebab nape ein keras kan hati ni...ape yg korang rasa bila korang jd diri sendiri, korang tetap di kritik oleh pasangan korang...then bila jadi mcm ape yg di minta, kena marah sbb nape nak jd org lain....haiishhh, susah lak nak jelas kan camne...semua tu memberi kesan dlm hati dan pada diri ein....

ein nak cari org yg betul2 blh terima diri ein seada nya...bukan bermakna ein xnak berubah or perbaiki diri....mana yg lemah tu, mesti la kita akan perbaiki kan...just, ein nak pasti kan blh ke org tu terima ein yg manja ni...bila sakit, ein perlu kan perhatian...bila susah hati, ein perlu kan teman utk berbual...blh ke org tu terima minat ein pd haiwan...lbh2 lg kucing


daaaahhhhh....abaikan segala kemerapuan ein tu ye



daaaaaaaaa




Tuesday, March 6, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





bila kita berbicara soal hati, kdg kala kita terpaksa menipu utk menutup segala ape yg kita rasa..bukan mudah untuk lalui situasi camni....

i saw mr.pelangi today....i do miss him n i knw hes miss me too....sian dia asyk ulang alik je depan ein....but what can i do...im really busy today

but....pendam je la ape yg ein rasa....sbb dia tunang org....






haaaiiipp.......jangan fikir yang bukan2 ye....ein xkan sesekali rosak kan hubungan diorg...antara kami hny ada ikatan sebagai kawan sahaja...x lebih dari itu

setiap kali ein tension, mesti dia muncul...hahaha...mcm tau2 je ein perlu kan semangat....





Sunday, March 4, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




friends is always be a friend

someone is someone

cant change that friend become to someone

but

someone can be change to be a friend


understand??





 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal