Monday, July 30, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


HAPPY 3RD ANNIVERSARY MY DIARY COMOT MISZGARFIEN.COM

dh 3 tahun kamu menemani hari2 ku yang berliku...sedih, gembira, suka, duka semuanya aku kongsi bersama kamu....walaupun kamu comot, kamu tetap diary kesayangan ku

moga diary comot ni mampu bertahan sampai bebila...kamu banyak menyimpan pelbagai kisah hidup ku....genap nya kamu 3 thn, bermakna 3 thn aku tanpa seseorang....lahirnya kamu kerana dia...jatuh bangkit aku, kamu dl yg tau...semuanya ada di sini

cinta bangat sama kamu, miszgarfien.com





Tuesday, July 17, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



tinggal lg 3hari je untuk seluruh umat islam menyambut ketibaan bulan ramadhan pd tahun ni....macam sekejap je kan masa berlalu...x sabar kot sambut puasa..hihi

disebabkan start bulan lepas, ada pertambahan item untuk di potong dlm slip gaji....maka nya, sesi mengikat perut pun sedang berlangsung...pemotongan yg agk lama gak la iaitu selama 10 tahun...redha je sbb utk kebaikan semuanya....dah pndai pinjam, pandai la byr blk kan...hihi

buat masa ni, jumlah potongan tu mmg agk besar la dan memberi kesan yg begitu byk bg setiap bulan...nnt dlm setahun dua, insyaallah dah ok sikit...time bila gaji dh naik,:dh sah jawatan, dh xde potong epf lg....hihi...

tapi......utk nxt year dh ada perancangan.....sudah tentunya bukan perancangan kahwin ye...harap maklum di situ....perancangan utk penambahan aset/harta....utk masa depan n kesenangan diri sendiri juga

sekarang ni, sepuluh sen pun sangat bermakna n bernilai tau...kalau dpt rm1 mmg dh syok sgt la sbb blh beli brekafast yg super duper kenyang....mkn kul 10pg,nsampai ke petang pun still lg full perut ni

walau camne pun keadaan nye, lebih rela xde duit nak mkn dari xde duit untuk isi myk kete...nnt nak pegi keje camne kan...ape2 hal, mmg dulu kan hal kete...ni pun tgh tangguh tarikh nak servis dia....baru setahun lebh dh 30k km/j....banyak x buah hati ein tu berjalan....hehe



*kenyang nyee makan nasi lemak
bertambah2 la lemak ni
hihi





Wednesday, July 11, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


now


im getting

chubby

chubby

n more chubby


eeerrr......what the......

penat dh diet

dh jumoa tempat nak main gym

tp nntkena blk lewat

then jln jem giler

will think bout it later


my latest pic







Thursday, July 5, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




PERASAAN ITU


IA

HADIR KEMBALI

BERTAMU

DI HATI 






Tuesday, July 3, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



heharap minggu ni dapat di lalui tanpa sebarang benda yg x best mengganggu...nasib la keje byk menyelamatkan keadaan....having fun time with pegawai2 yg senget....suma masuk air pastu daku yg jadi sasaran kan....ggrrr hampeh....but, it worth to make me laugh n smile...

minggu ni nak feel cecomey je gitu...keh3




Monday, July 2, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


why im still counting for that day

eventho i know

nothing special on that day

maybe....

i wanna let go bout everything

dont care bout any question

forget bout that 'thing'

hopefully

enough is enough





Sunday, July 1, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


heeey, its july ok

i looooveee july so much

hahaha

1 weeks to go

hope i'll find something in this luvly month

find my freedom

find my happiness

find my soulmate

n

find my own self




 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal