Wednesday, August 29, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


kenapa tetiba rasa sedih ni.....alaaaa.....dh elok2 gelak, tersenyum, pi ronda2.....alih2 rasa sedih balik....huh, x senonoh betul la hati ni

xpe3......jap2 lg mesti ok.....makin sedih sebab ape yg nak di beli, xde....buat penat je kesana....aduhh....bukan rezeki....tp dpt gak window shopping cuci mata....rasa ok sikit

ok......rasa nye x jadi untuk meneruskan hajat di hati....runsing memikirkan hal tu....so, decide utk x ajk mereka berdua.....pandai2 la kamu berdua untuk memenangi hati ni...




Tuesday, August 28, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




insyaallah, i'll be ok....wpun masih ada sisa kesedihan tu but i'll try to built up again my spirit...i know i can do it....i'm a strong girl rite...

kadang kala, x salah kan kita meluah kan ape yg terpendam tu dgn tangisan....seharian aku menangis sampai bengkak mata....but, im okay now...insyaallah

i hope this is the last time i become like this...super duper down...lucky, i have a luvly brother that i know him since 2005 during my practical at TNB...

walaupun sudah mampu tersenyum, rasa nye senyuman tu tidak la seikhlas mana...

hey girl.....wake up....be strong....semua org di sekeliling masih lg menyayangi diri mu....u are lucky girl....so, smile please.....dont be sad ok!!




Friday, August 24, 2012

diary miszgarfien 1 org kwn gapil




aci tak kalau ein ajak org2 yang tengah nak ngorat ein datang rumah serentak....biar mak abah je yg decide...jumaat depan, insyaallah ada buat makan2 sikit kat rumah....so, mcm terfikir la nak invite diorg tu dtg rumah, jumpa mak abah, then tengok pandangan diorg camne....sbb nye, ein xtau nak pilih sape...dengan keadaan ein yg xde hati lgsg nak terima sesapa, biar mak abah je yg tentu kan...huuurrmm....fikir...fikir...






Thursday, August 2, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


penat!!

tu je yg mampu terucap saat ni.....penat sebab sehari suntuk berjalan...ekekeeke...lama kot x buat aktiviti camni...lgpun dh lama sgt x ambk cuti utk mencuci mata

sebenar nya bukan cari ape sangat pun....just nak beli baju melayu abg n sandle daku je....tp dia punya penat mcm bershopping sakan x cukup tangan....kih3

ape yg di cari semuanya dh dpt...lega rasanya...isnin depan, ambk off lg...misi mencari kuih or kerepek di sabak bernam lak...yg ni mmg aktiviti wajib tiap kali nak raya....then, last week ramadhan lak baru wat acara penutup shopping kat area kl lak....kih3....bukan selalu pun...time nak raya je la

now, kepala dh start berdenyut sbb siang td berjalan sakan...misi mencari panadol lak mlm ni...hehe






 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal