Sunday, September 30, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



ku atur kembali perancangan hidup ku ini

ku susun kembali perjalanan hidup ini

walau ada dugaan yg menimpa

ku tabah mengharunginya

ku memohon petunjuk dari-Nya

syukur alhamdulillah

kini langkah itu semakin teratur

hanya menunggu masa untuk di laksanakan

separuh keyakinan ku bina kembali

sedikit demi sedikit

insyaallah

aku berserah pada Allah

semoga Dia merahmati setiap perancanganku

semoga Dia permudahkan segalanya







Tuesday, September 25, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



harini banyak sangat benda yang tak best aku tempuh.....dengan keadaan aku yg x seberapa kuat ni, mmg banyak mengundang kesan di hati

semuanya

segalanya

malam aku di temani air mata kembali.....terlalu banyak aku fikirkan....

berat

tak tertanggung

aku pendam saja







Sunday, September 23, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



sabar


sabar


sabar


dan terus bersabar


sabar ye wahai hati


moga ada petunjuk yg terbaik


insyaallah


tawakal kepada Dia Yg Maha Esa








Thursday, September 20, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



hari ni asyk duk kena bebel je dgn adk2 kat opis

ggggrrrrrrr

sabor je la kan

topik x lain x bukan

pasal pasangan hidup

ayoyoyo

beria betul diorg bg nasihat

mekaceh yee adk2 ku

puncanya dr penyelia la

dia dr dulu lg asyk nak ambk gmbr ein

tp selalu mmg elak je la sbb nya ein bukan suka sgt bergambar

motif penyelia nak ambk gmbr ein??

fikir sendiri ye

hehehe

sy selesa begini

insyaallah

doa kan sahaja







Sunday, September 16, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




betul ke langkah yang aku ambik sekarang ni....

cukup ke tempoh yg aku sendiri tetapkan tu

aku sendiri tak yakin dengan semua

cukup ke tempoh tu utk aku betul2 mengenali hati aku sendiri

Ya Allah

Kau bimbinglah aku dlm setiap langkah yang aku ambik ini

Kau berikanlah petunjuk buat aku utk semua ini



aku sendiri tak tahu dari mana datangnye kekuatan ini utk aku buat semua ini

aku sendiri takut dengan semua ni

moga ini yang terbaik

moga ada hikmahnya

insyaallah



tempoh yg aku tetap kan, dh x lama

akibat xnak berfikir dengan semasak2 nya

dengar mcm lama

sedangkan masa berlalu dengan cukup pantas

ooohhh myyyy...........



insyaallah

aku akan ketemu jawapan nye dlm tempoh ini








Saturday, September 15, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




malam tadi bila dpt tau something, terus rasa cam.....aarrrgghhhh....thanks la sbb bgtau...kalau x, mmg sampai bebila pun xkan tau

utk org tu, thanks la yee sbb x bgtau....

masih lg ada rasa terkejut n susah nak terima....utk dia, thanks sbb jujur utk bgtau benda yg sebenar

entah laaaa

terus rasa cam di khianati...ape motif dia pun ein xtau

kepala otak ni x dpt nak mentafsirkan

ini balasan yg aku dpt??

ok!!





Friday, September 14, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil








bosan

perut meragam

lepak sensorang

sambil mkn fries

sambil cuci2 mata tengok ape yg patut

ponteng jamuan hari raya




Tuesday, September 11, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




nampaknye ada org sedang melancarkan perang

ok xpe

kita layan kan je peperangan ni ye

mari kita lihat siapa yg akan mengalah dulu

adakah daku???

hahahaha






Wednesday, September 5, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



buat masa ni, xde ape sgt yg nak di share kat sini...skrg ni, semua benda pendam dan telan sendiri....x semua benda boleh di share...dan x semua org akn paham

last week ada buat makan2 sikit kat rumah....alhamdulillah, segala nya berjalan dengan lancar...ein x jemput sesapa sgt pun just kwn2 terdekat n yg btl2 rapat je....yang tak boleh blah, semua ingat majlis tu ada kaitan dengan ein....hampeh betul la...sampai ke hari isnin tu, still ada yg tanya...haaiippp...bukan laa

sekarang ni, tahap kepercayaan ein kat lelaki semakin hilang....im not saying that semua lelaki tu teruk or jahat....pengalaman yg buat kan ein rasa mcm tu...dh la, malas la nak peningkan kepala dengan benda macam ni....

yang ein tau, esok nak pergi kursus....nak gegolek kat hotel...wpun sekejap je kursus tu, hope blh lupa kan semua benda yg x patut ada dalam kepala ni

oh yaaa...sebelum lupa, nak bagitau ni 

I HATE SEPTEMBER!!!



 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal