Friday, November 30, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




siang tadi macam terperasan ada crack and something wrong.....

risau.....

sangat2 risau

hope dapat bertahan sampai next treatment

try untuk elak kan makan something yang keras, tajam or ape2 sahaja yang boleh meninggalkan kesan kat ia

lapar.......

sangat2 lapar

perut asyik berbunyi

paling kuat pun makan roti sebab roti tu lembut dan boleh carik2 jadi kecik

senang nak telan

kalau macam ni la gayanya, memang susut mendadak la jawabnya

ein nak kurus dengan cara sihat

ni dah cara tak sihat and drastik namanya

bertahan je la

hope next treatment akan ok semuanya







Thursday, November 29, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




setelah sekian lamanya, hari ni jejak semula ke pawagam....last citer yang ein tengok, adalah citer SYURGA CINTA.....sweet giler citer tu...sampai skrg pun ein still tengok citer tu...sweeeeettt sgt

rasanya citer tu tahun 2009 kot...lama kan....

hari ni layan citer twilight-the breaking d awn part 2....peerrgghhh...memang best...masa mula2 tu mcm bosan sikit la....dh dlm 15min tu, memang layan habis la....

terus jatuh cinta dengan JACOB BLACK

hahahaha

ni la nama nye bercuti kan.....cuti dari segalanya...cuti dari keje2 opis, cuti dari perasaan bosan, cuti dari rasa sakit hati...cuti la segalanya...habiskan masa dengan family

memang la terasa membazir 4 hari ni....tapi takpe la....cuma nya, tak sempat lagi nak ke MAHA tu...teringin sangat tapi masanya takde lagi...hehe





Wednesday, November 28, 2012

diary miszgarfien 2 org kwn gapil






nak guna kan masa seminggu ni dengan sebaik2 nya

nak menikmati masa yang ada

bukan senang ein nak decide utk cuti seminggu direct

kalau la bukan atas sebab2 tertentu, memang takde nya ein nak cuti

ye la, kat opis tu ein la orang yang paling susah or kedekut utk cuti

taknak memirkirkan benda2 yang tak best

taknak ada benda yang spoil kan cuti ein

selasa depan baru ein masuk opis

weeeeeee






diary miszgarfien 0 org kwn gapil




ni yang malas ni....tak layan, nanti kena cop sombong la, perasan bagus la....bila layan, lain lak jadi nya

lets make it clear

antara saya dan awk, hanya sekadar kawan....KAWAN....tidak lebih dari itu....sy tak kisah awak nak msg dengan sy...tapi bersyarat la....msg sebagai seorang kawan sahaja...tidak boleh lebih dari itu

yeah i know today is your birthday...sebagai seorang KAWAN, mmg sy wish besday kat semua kawan2 yang sy ingat tarikh lahirnya....so, tak x perlu la nak rasa terharu ke ape...benda tu perkara biasa je

kalau awak ingat dengan cara ni sy akan terima awk kembali, awk silap....awk teruskan la kehidupan awk dengan cara awk...sy doakan yang terbaik utk awk....bila awk dh bertemu dengan seseorang yang lebih baik dari sy, awk hargai la dia....luangkan masa dengan dia....jangan nnt bila dh kehilangan, baru awk nak tercari2

saya bahagia dengan kehidupan sy yang sekarang ni....harap sangat awk paham....sy boleh nak berkawan dengan awk...tapi batas kan la ye....

btw, selamat hari lahir awk....





Tuesday, November 27, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




ein tak tahu sama ada kamu masih membaca blog ni atau tidak....terpulang pada kamu....

ein tak pernah menjadikan kamu, kamu, kamu dan sesapa jua sebagai musuh....selagi seseorang tu tidak menimbulkan rasa benci, tidak selamat atau menakutkan pada diri ein, selagi itu la ein anggap kamu, kamu, kamu dan sesapa pun sebagai seorang kawan

kalau kamu, kamu, kamu atau sesapa pun tidak ,ahu berkawan dengan ein atas seseu tu sebab, takpe....tidak sedikit pun timbul rasa marah atau benci....

malam nanti rasanya akan ada entry utk seseorang tu....





Monday, November 26, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




huwaaaaaa


xnak keje

xnak jumpa sesapa

nak cuti lama2 sampai sumanya ok

huhu




Sunday, November 25, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



last few days......kat opis....tetiba kena soal siasat dengan budak2 opis....topik macam biasa la

bila nak kahwin

dah ada boyfriend belum

kenapa taknak cari

kenapa takde rasa nak kahwin

oooiiii....henuh kot nak jawab soalan bertubi2 dari diorang semua...

ada yang risau ein jadi lesbian

chhooooiiiiii!!

takde terlintas pun nak jadi macam tu...istighfar banyak2....jauhkan la perkara camtu dari hidup ein.....

semakin takut bila ada yang hulurkan salam perkenalan....takut untuk berkawan dengan sesapa...takut...ye, memang ein takut....ein takut ein tak mampu memberi hati dan perasaan ni pd dia...ein takut ein tak mampu menerima ape2 dari dia

kalau camtu, camne nak jumpa....sampai bila nak berseorangan...entah la...pada sesapa yang risaukan keadaan ein sekarang ni, ein cuma mampu minta diorang doakan agar ein terbuka hati utk mencari, menerima dan berkahwin....

thanks pada kawan2 yang prihatin walaupun kadang kala benda tu amat menyesakkan jiwa dan hati....terima dengan hati yang terbuka








Saturday, November 24, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




hurmm

tak terkata dh rasanya hari ni....pepagi lagi abah bertanya kan sesuatu....

benda pertama dia tanya pasal 'sakit' aku tu....nape la asyk aku je yang kena....aku takde pun kacau orang lain...takde pun buat jahat kat sape2...aku pun takde kawan dengan orang yang bukan2...tapi, tetap aku yang di tuju

penat

rasa takut pun ada....abah pesan supaya kuat....sape la yang nak sangat ein 'sakit' ni??kalau tak puas hati dengan ein, cakap...terus terang dengan ein....jangan buat ein dengan family macam ni...insyaallah la, ein akn perbanyak kan lagi amalan untuk melawan ape je benda nya

benda kedua abah tanya......pasal en.tudm.....benda yang paling aku takut bila abh dh start bertanya....paling tak suka bila dh melibatkan family, jadi macam ni....takpe la....abah pun dh tak kata ape lagi...sekurang2 nya dia tau yang anak dia dh berkawan dengan orang tu...

"haritu beriya sangat nak datang, ni senyap pulak...jadi ke tak" 

kalau betul ikhlas dan bersungguh, dia tak kan buat janji macam tu...banyak2 bersabar

insyaallah

aku memang tak suka orang yang berjanji bagai ni....lebih selesa berkawan dengan orang yang tak pernah janji ape2

sekurang2 nya kita tak sakit hati, tidak la tertunggu orang tu tunaikan janji nya









Friday, November 23, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



bila tengok ada blogers yang update pasal earning nuff diorg, baru la ein tergerak nak pi check....dah lama sangat kot ein tak jenguk akaun nuff ein tu....pendek kata ein merajuk dengan nuff

tadi saje la log in akaun nuff....nak tengok jumlah earning ein.....eehhh, dh boleh cash out la...dah cukup.....tapi, di sebabkan kes dulu, rasa takut lak nak cash out kan....tapi nya, kalau tak cuba camne nak tau dah ok ke belum kan.....tapinyaaaaa, ein takut

biar la dulu earning tu....kumpul lebih sikit...nanti kalau tak boleh cash out kan juga, memang kompem ein merajuk panjang...huhu







Thursday, November 22, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




alhamdulillah

syukur.....................


kan best kalau hari2 mcm semalam dan hari ni....mood pun stabil....happy....rasa cam xomey senantiasa lak...keh3

semalam pagi bergayut sakan dengan en.pelangi....sampai hbs crdt maxis, sambung lak kat celcom....how i miss that situation....lama x gayut sakan dengan dia....seronok....he know how to make me laugh....he always like that

tapinya.........mungkin tu la kali terakhir bergayut dengan dia...bergurau senda....lepas ni, semuanya akan terbatas....nak msg pun akan fikir berkali2....yeee, dia bakal menjadi suami orang dalam tempoh sebulan lagi

kehilangan.....yee, memang terasa akan kehilangan dia sebagai seorang kawan....kawan yang agak istimewa.....sedih tapi still lagi ok...hehe...hope masih dapat berkawan seperti biasa walaupun dia dh tukar status....

hati ni rasa tenang sangat2 sekarang ni....bebas dari segala benda yang menyakitkan hati....hanya perlu menjaga hati sendiri dan insan2 yang istimewa dalam hidup ni.....insan-insan ye....banyak.....bukan insan (seorang) ok...yang tu, belum jumpa lagi....insyaallah, suatu hari nanti...

bila  di kelilingi dengan insan2 yang istimewa ni, rasa happy je...bila ada yang ambk berat tentang diri ni, rasa cam orang penting je...hehe....sebolehnya2 biar la berterusan camni...biar pun ein takde teman istimewa, ein masih mampu rasa bahagia....

lagi best kan bila ada yang perasan perubahan dak bambam ni dh susut sikit....dapat nama dak bambam dari si wafi dak demok tu...kah3...nasib la dia tak tau kewujudan blog comot ni...kalau tak, kompem kena bahan kaw2 dengan dia....baru 2 minggu ein start diet nasi....masuk pagi tadi, dh bape orang tegur....weeeeee......suka3....target diet nasi antara 1 bulan - 3 bulan...agak2 berjaya tak misi ein....gym pun dh nak start balik....nampak tak betapa semangatnya ein nak kurus....hehe

selera makan pun dah down...kadang2 sehari tu just makan roti 2 keping dengan segelas susu....tu pun dh rasa kenyang sangat2....dh tak heran sangat dengan makanan sekarang ni....berusaha utk kawal nafsu makan tu...

eehhh......cam terpanjang lak buat luahan kat sini...nampak sangat hati tengah senang n gembira kan....huhu

pada yang nak berkenalan tu,

haaiii awk....selamat berkenalan

hehehe....sempat lagi kan



Wednesday, November 21, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil






selalu berangan  cam nak buat something la pd tarikh2 yang cantik....tapi selalunya tak kesampaian...hahahaha...planning dh cantik tp, separuh jalan je la...apa kan daya

211112

nak shopping pun, bulan ni giler2 punya kering....tapi xpe la sbb make up kan buah hati ein, mr.N tu...hehehe....bulan ni mmg stok ikat perut...so, kena start ambk susu balik...smlm pun dh start gastrik....i benci u, gastrik

insyaallah, bulan depan ada rezeki lebih....so, kena la simpan lebih juga...tp, nak shopping juga walau sikit2 pun....ngeeeh3

mood up n down ni best juga.....marah2 tetiba gelak....hey guys, i luv u all laaa....thanks for support me....u know me well rite...u know how to make me smile n laugh eventho tengah marah n bengang gegiler...

so please ye...i wont let anyone spoil my day today....i just wanna be happy n smile n smile

have a nice day everyone


X0X0





Tuesday, November 20, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





durian crepe....


satu fenomena yang agak ketara la sekarang ni...dengan ein sekali terikut2 fenomena ni....sana sini semua duk update pasal durian crepe....ada yang kejam sampai upload gmbr bg daku jelles.....cisss, ini xleh jadi

punya la gigih mencari benda ni.....memang la kat fb, twitter, blog ramai yang jual....tapi harganya......leh wat makan nasi selama 2hari...bukan berkira tapi biar la berpatutan...mungkin kerana harga durian tu yang mahal kot

ada yang jual 2pcs/rm10...pastu kecik comey je....belum lg masuk kos penghantaran..peerrgghhh...boleh terbatal niat nak order

tadi masa duk google2, terjumpa la cara2 nak buatnya....laaaaa, senang je rupanya.....bahan pun tidak la mahal mana kan...cuma kena ada durian la yang pentingnya....rasa cam nak buat je la.....

di sebabkan daku ni pekerja yang poketnya sentiasa kering, kena la cari tukang sponsor bahan2....keh3...tang durian tu, boleh di pujuk en.daddy utk pegi beli....nak tunggu durian sendiri gugur, cam x best lak...sebabnya ada 4 biji je kat pokok tu...hehehe

adakah ein akan laksanakan misi ni??

hurrmm....

wait n see je la ye

hehehe





diary miszgarfien 0 org kwn gapil





berusaha untuk buang segala perasaan marah yang ada dalam diri ni......syyyuuuhhhh.....pi jauh2.....bersorak2 setan kat keliling ni tengok aku asyk marah2 je lately ni kan.....

hope takde la insan lain yang akan menyakitkan hati aku n membuatkan aku marah2 mcm nak pi cincang orang kan.....*kejam tak*

memang dh jadi kelebihan aku kot....mmg aku senang marah, tp senang nak reda kan kemarahan tu...dalam sekelip mata pun dh boleh tersenyum

hari ni kena fefeling comey sbb kena senyum je sampai letih....nasib la ada bodyguard abang kayu 2 orang tu...keh3

im ready......



smile




haaaaa....sebelum tu.....aku nak wish tahniah in advance la kat kamu yang nak bertunang tu...alhamdulillah...aku doakan berbahagia n berkekalan la hendaknya...pilihan keluarga tu lebih baik...perasaan tu boleh di pupuk kemudian...wajib la kamu membahagiakan pasangan kamu bila kamu dan dia sah menjadi suami isteri nanti.....barakallah fill jannah







Monday, November 19, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




hari ni, pepagi lagi dh dapat news yang sgt2 tak best....agak mendidih gak la kan.....takpe2.....sabar....

ni last warning buat kamu ye

jangan sampai aku membenci kamu hingga aku tak mampu nak maafkan kamu....kamu ingat ape yang kamu buat tu, aku akn balik pd kamu??

tidak!!

stay away from my friends!!

cukup2 la kamu buat aku dan kawan baik ku renggang....skrg ni kamu ganggu kawan opis aku....lagi 1, tak perlu la nak suruh kawan2 kamu bash aku.....ingat aku ni ape??

soory.....u r got a wrong person!!

kalau kamu ingat aku ni jenis perempuan yang lembut hati, yang mudah cair dgn cara kamu yang SANGAT MATANG ni, JANGAN HARAP!!!

sekali lagi aku dapat tahu kamu ganggu kawan2 aku, jangan sampai aku berkata2 sesuatu yang akan jadi kenyataan...aku xnak mendoakan yang tak baik utk kamu..tapi, kalau kamu yang pinta, jangan menyesal

selama ni aku diam, jangan ingat aku buat tak tahu....diam aku bukan diam kosong!

aku xnak tau ape yang kamu cerita dgn kwn2 aku mahupun kawan2 kamu....kamu nak buruk kan aku ke, kamu nak kutuk aku, aku tak nak tahu....tapi ingat, ALLAH tu Maha Mengetahui...kamu nak bgtau satu dunia pun, terpulang! aku xkan menjaja ape2 cerita...tak perlu nak libatkan sesiapa

terima kasih la ye!!



aku dah cukup bersabar!!









Sunday, November 18, 2012

diary miszgarfien 1 org kwn gapil




cukup2 pd tempoh yg aku beri.....mungkin ni la hikmah aku berdoa pd Dia agar di beri petunjuk tentang jalan yang aku pilih.....syukur...petunjuk yg sangat jelas dan nyata

mungkin ada yang lebih baik dari aku buat kamu....setiap teguran yang aku berikan, renungkan la.....niat kamu dh betul...tapi, cara kamu.......jangan sesekali beri janji tanpa menunaikannya...tak elok begitu kan

aku jua bukan lah insan yang sempurna..masih banyak yg di perbaiki....tapi aku redha....mungkin belum masa nya...hanya Dia yang lebih mengetahui

kenapa aku mencari seseorang yang ada ketahanan dan kekuatan dr segi rohani, jiwa dan fizikal....kerana aku 'sakit' 

sakit yang tak boleh di ubati dgn cara sains...amalan aku kena di perbanyakkan....agak lama aku tidak buat sbnrnya....cuma bila rasa tak selesa, ada yg tak kena, faham lah aku....

bila aku migrain, makna nya ada 'sesuatu' berdekatan aku....tak perlu takut....kena kuat...kena yakin dgn diri sendiri...Allah sentiasa ada untuk membantu

orang tak kan faham situasi aku...aku x salahkan sesapa...aku dh maafkan segala kesalahan...aku bukan sekejam yang kamu tuduh...xpe...aku terima segala cacian, makian, tuduhan, tohmahan dsb

takde ape lagi yang perlu aku perkata kan.....ubah la sikap kamu..jadi la seorang yang matang...bagaimana kamu ingin mengetuai sebuah keluarga kalau begitu cara nya...bila ada masalah, istiqamah byk2....berfikir dgn tenang...jangan terburu2 utk menghukum....tak perlu melibatkan orang lain

take care......





Friday, November 16, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




sunyinye la opis hari ni

ramai yang menyambung cuti

best gak xde ramai orang

time nak rajin ni la server nak buat hal

kalau pegawai xde, leh gak wat benda lain

ekekeke

memandangkan dak kecik 2 org cuti

maka nye no outing time lunch ni

ayuuuhhhh

menidurkan diri

kah3





Thursday, November 15, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




kesian diary comot ein ni....dah macam ape je...lately ni, asyk terima something yg buruk je...memandangkan hari ni merupakan hari pertama bagi tahun baru hijrah, mari lah kita berhijrah

cerita semalam yang menyakitkan, dh pun ein flush dlm jamban.....lenyap dh....hihi...otak pun dh x serabut lagi...lega!!

ein tenang bersendirian....bebas begini....lbh baik menjaga hati sendiri dari menjaga hati org lain...kehidupan tetap kena di teruskan....sedih?? rasanya mcm xde

sebab.......hati ein hati kering dh skrg ni...belum ada orang yang mampu melembutkan nya....

ok diary comot

ayuh kita bercuti.....mari merelax kan diri

weehuuuuuuuuu


owh maaf....aku dh x mengenal ape itu kesedihan...aku hanya tau sedih jika melibatkan family sahaja






Wednesday, November 14, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





tolong jangan ganggu aku!

itu je yg aku minta skrg ni

x payah dh nak msg2 or call2 lg

paham x aku ingin bersendirian

blh x hormatkan pendirian aku

aku dh cukup kecewa dengan kata2 kalian

x perlu dh nak merayu bagai

aku bukan perempuan yg mudah utk di rayu

semakin kamu merayu, semakin kamu menanam kebencian dlm diri aku

aku bukan mencari lelaki yang lemah

tempoh yg aku bagi pun dh tamat

ternyata kamu belum cukup layak

demand??

ye!!

memang aku demand!

kerana aku mencari lelaki yang mampu membimbing aku

seorang lelaki yang mempunyai ketahanan jiwa dan rohani

selama ni aku berdiam, mengalah

memang sengaja aku menguji kamu dlm diam

x perlu aku uji dgn sesuatu yg berat

belum lagi kamu di uji oleh keluarga aku

telah aku kata kan

perangai kamu, seperti seseorang

seseorang yg pernah membuatkan hidup aku derita

seseorang yg membuatkan hati aku sentiasa x tenang

sehingga hari ni, aku x mampu maafkan seseorang tu

nak tau ape persamaan kamu dengan dia??

bila ada mslh, hnya tau sedih, menangis

merayu, meracau seperti ape ntah

belum lg kata2 yg sangat menyakitkan hati

no wonder la kan nape abah boleh teringat n mention nama org tu bila aku bercerita pasal kamu

rupa2 nya abah dh mendapat gambaran kamu ni bagai mana

no wonder laa abah seperti tidak kisah akan kamu

telah aku kata kan

bukan mudah utk menjadi sebahagian dr keluarga aku

kalau tiada ketahanan dan kekuatan dari segi hati, fizikal, rohani dan jiwa

pegangan agama tetap menjadi yang utama!!!!

memang aku x sempurna

tiada manusia yang sempurna

tidak semudah yang di fikirkan

wpun bukan jodoh aku dgn mr.N

tapi, aku tau

abah cukup menyenangi diri dia

kerana ape???

kerana abah nampak ciri kepimpinan dalam diri dia

didikan agama dia

bukan niat aku untuk banding kan kamu dengan sesiapa

tapi aku dh cukup terseksa memendam semua ni

siapa keluarga aku, x perlu la nak tau

cukup laaa

hati aku yang tengah sakit ni

jangan di tambah kan lagi kesakitan nye

buat kawan yg di sayangi

jangan hanya kerana seorang lelaki

hubungan kita renggang

mmg aku cukup kecewa dengan segala kata2 kamu

tuduhan kamu, terlalu berat utk aku

cukup aku x sangka

tempoh perkenalan kita yang begitu lama

tapi kamu tidak mengenali aku

mesti la kamu mengenali dia dengan lebih baik kan

sebab nya dia pernah hadir dlm hidup kamu sebagai seseorang

aku telan satu per satu kata2 kalian

terlalu pahit, terlalu perit

aku dh kehilangan kata2 utk menggambarkan perasaan aku skrg ni

tapi aku yakin

kalian boleh nampak betapa kecewanya aku dengan kalian

sakit yang dulu pun masih blum sembuh

masih lagi aku berubat

jangan ditambah kesakitan yg sedia ada ni







diary miszgarfien 0 org kwn gapil




aku perlu kan ketenangan
aku perlukan kedamaian dlm hati ni

biarkan aku bersendirian
aku tenang dgn kehidupan solo aku

aku dh penat
terlalu penat utk menjadi kuat

aku tenang begini
damai begini

cukuplah 
aku dh x larat

kamu dh umpama klon seseorang
seseorang yg pernah membuatkan hidup aku menderita 

cukup.....

biarkan lah aku bersendirian begini

cukup lah dengan segala kata2 yang kamu lemparkan kepada aku

cukuplah dengan semua amarah yang kamu lepaskan kepada aku

aku dh x mampu nak terima semua tu lagi

orang yang aku anggap sbg kwn baik pun dh x mengenali aku

hanya keburukan aku je yang kalian nampak kan

mungkin kalian berdua lbh sepadan

hati aku dh cukup kecewa

terlalu kecewa

xkan ada kata maaf dari aku untuk kali ni








diary miszgarfien 0 org kwn gapil




bila banyak benda dh aku tempuh dalam tempoh ni, sering kali aku teringat pesanan seseorang pd aku.....ohhh kenangan...sampai bebila kamu tetap di hati....pesanan yg akn aku igt sampai bebila....pesanan yg aku jadikan panduan selama ini....

cuba utk x mengeluh

mmg aku dh janji xkan mention dia dlm blog ni lg.....tapi......bila mengingati nasihat2 dia, aku jadi kuat....dia banyak mengajar aku menjadi seperti hari ni...jangan mudah mengalah....kalau lah dpt berhubung dgn dia........

tapi, janji aku utk tidak mencari dia, tetap aku pegang....syukur sgt2 dia dh bahagia....

mungkin aku mampu padam segala gambar, buang segala pemberian...tapi, kenangan itu tetap yg terindah...xkan pernah padam dr hidup aku!

jangan mengeluh!

kamu....doa kan ein kuat ye....doa kan agar ein x tersalah langkah....terasa semakin sukar perjalanan yg ein pilih ni

ein sentiasa mendoakan kebahagian kamu.....kalau dh ada baby nnt, nak tgk gmbr dia blh x??






Tuesday, November 13, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil






im tired.


im sick.


jadi manusia tu jangan hanya tau mendongak ke langit sahaja

sesekali tunduk la ke bumi untuk merenung kesalahan sendiri

jangan hanya tau nak melempar tuduhan kepada org lain

di mana tahap pemikiran seseorang tu

bagus sangat tindakan tu kan

tahniah la

aku mmg dh biasa terima tuduhan, cemuhan, kata kesat

dh terbiasa dengan semua ni

jadi manusia tu, belajar la memberi ruang dan masa kepada org lain

jangan hanya tau meminta orang lain memahami diri tu

tapi xnak memahami diri orang lain

belajar la dari kesilapan lalu

jadi la seorang yang matang seiring dengan usia kita

bukan berfikiran seperti orang tak habis sekolah

im tired.

im sick with all of this

in the end, tetap aku yg kena kan

sesuatu kesungguhan tu xkan terbukti dgn hnya berkata2

bukti kan dengan perbuatan, tingkah laku kita

please grow up n proof it!







terlalu sukar utk aku
mencari pengganti mr.N
nobody perfect






Monday, November 12, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil




malas dh nak bertanya lagi

dah terlalu byk kali aku bertanya

dan

setiap kali itu

aku hanya mendapat jawapan yg sama sahaja

dh rasa mcm aku ni terhegeh2 lak

malas dh nak fikir lg

rasa mcm tiada kesungguhan

jgn salahkan sesiapa if jadi something

dh terlalu byk kali di remind

maaf la....

aku bukan jenis yg suka ckp benda sama berulang kali

cukup la






Friday, November 9, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil





terkilan

sedih

kecik hati

kecewa

semua ada......

tapi bila ia berkaitan dgn benda tak best, malas nak fikir sangat.....

bila org dh x perlukan kita

lebih baik kita undur diri

jangan di paksa

hanya mendoakan dari kejauhan


tak mengapa la......





Wednesday, November 7, 2012

WW -jangan tertipu

diary miszgarfien 2 org kwn gapil









kerana ini, habis 1 opis duk bertanya....siap ada yang touching lg....wikikiki


*ape kata doakan semoga ia menjadi kenyataan*





Tuesday, November 6, 2012

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



buat kamu........




sayang - shae


sayang apa khabar dengan mu
di sini ku merindu kan kamu
ku harap cinta mu tak kan berubah
kerna di sini ku tetap untuk mu

sayang apa khabar dengan mu
cuba la kamu talifon diri ku
ku rindu dengar suara indah mu
kerna diri mu lah semangat hidup ku

sayang dengarlah permintaan ku
jangan ragukan cinta ku
sayang percaya lah apa kata ku
kerna ku sayang kamu

sayang dengarlah permintaan ku
jaga hati mu untuk ku
sayang dengarlah bisikan hati ku
kerna ku sayang kamu






 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal