Thursday, January 3, 2013

alhamdulillah

diary miszgarfien



alhamdulillah....syukur.....semuanya dah selesai...ape yang selama ni menjadi mimpi ngeri, dah berakhir....insyaallah, akan ku bina keyakinan diri ni kembali

lepas ni, takde dh appoinment kat ppum lagi.....ok, part ni memang tak best....dah tak boleh nak ngelat dari opis lagi....

lepas ni, takde dah jumpa prof hadijah, clinician isma n zakiyah dan tech.lab en.arifin...bakal merindui mereka semua.....pada isma n zakiyah, syg awk berdua...belajar rajin2 ye...sy doakan kalian akan menjadi doctor yang paling best nanti...takde ape2 yang dapat di berikan...hanyalah ucapan terima kasih yang terhingga sahaja

pada en.arifin....thanks sbb sudi handle case sy....sudi tolong sy n buat yang terbaik utk sy...semua clinician ckp sy sangat bertuah sbb di beri perhatian...thanks for everything....lepas ni takde dah lagi usikan dan sakatan dari dia...*tiap kali treatment, mesti usha dia dr dlm spek hitam...tak tahu la dia perasan ke tidak* ehem....*sape suh ensem n caring sangat*

kalau ada kesempatan, insyaallah akan melawat kalian...niat di hati nak beri sesuatu sebagai tanda ingatan dan terima kasih...nanti akan di fikirkan.....waaahhhh, rindu mereka....rindu dengan segala bunyi2....tapi tak rindu kena bius....hehehe





0 org kwn gapil on "alhamdulillah"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal