Monday, January 28, 2013

BR1M 2.0 dan Rebat RM200

diary miszgarfien




Alhamdulillah.......syukur dengan rezeki ni.....sebenarnya tak teringat pun pasal Br1m tu...macam dah lama sangat isi borang online.....sampai la last week member opis bagitau suruh check....tu pun asyik tertunda je sebab terlalu busy

last wednesday......pakat dengan kawan2 untuk check Br1m ramai2....Alhamdulillah....kami semua layak dapat Br1m....sekarang ni tunggu surat dari diorang je......syukur sangat2 dengan rezeki yang ada ni....boleh la buat menyimpan sikit2.....mr.N pun dah nak kena renew roadtax n insurans....kejapnye masa berlalu...cuma ein tak tahu ein punya bayaran Br1m tu fasa pertama or kedua....kalau fasa pertama, dapat bulan februari...kalau fasa kedua, dapat bulan mac nanti

semalam......duk tengah ralit baca timeline kat twitter tu, ada member update status untuk rebat handphone rm200 tu.....apelagi, tangan ni pun duk la gatal pi isi borang online....hahahaha....pastu main isi je untuk no kwsp tu....tak tahulah betul ke tidak....rasanya cam betul...hihi

dah habis isi semua, dengan tak confident langsung, klik la button hantar tu....sekali terpampang, Tahniah, anda berjaya.....hahahaha...macam tak percaya je senang2 dapat rebat rm200 tuu....ni duk godek2 website telco nak cari handphone yang best2....boleh je nak guna rebat rm200 tu untuk prepaid....tapi memang tak banyak pilihan la

celcom....maxis....digi....umobile......rasa macam nak try under digi....sebabnye ada handphone tuuuuutttttt......hahahaha.....tapi tengok nanti macam mana ye....duit bonus pun tak usik lagi sebabnya tengah standby kot2 jadi outstation tu kan....sediakan payung sebelum hujan orang kata....lagipun, slip rebat rm200 tu ada tempoh selama sebulan....kalau nak apply baru, kena tunggu 2bulan dari tarikh kita mohon....kalau tak jadi outstation, hujung bulan nanti baru decide untuk guna rebat rm200 tu...

Alhamdulillah....syukur......syukur dengan rezeki yang mendatang ni....semoga lepas ni rezeki ein akan lebih murah lagi.....macam nak cashout nuff....tapi tunggu la hujung bulan nanti camne






0 org kwn gapil on "BR1M 2.0 dan Rebat RM200"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal