Tuesday, January 22, 2013

harapnya ada peluang

diary miszgarfien



haritu.....ein ada kan citer pasal keingin ein untuk pergi ke penang, melaka and terengganu kan......insyaallah, kalau ada rezeki dapat la ein jejak ke salah satu negeri tu

tu pun bergantung kepada meeting pegawai next week.....adakalanya mereka tak mahu kami...apakan daya...kalau mereka kata YA, insyaallah ein akan ke utara....masuk penang walaupun tak lama kot

ikutkan, memang nak sangat ke belah timur...dapat ke pahang, kelantan and terengganu...*rindu kelantan oiii*.....tapi naluri nak sangat ke penang tuuu...hehe...lagipun, untuk ke timur, dah ada yang letak nama dulu...ein busy buat keje...nak buat macam mana

then untuk ke selatan tu.....takpe la....maybe next time baru tergerak nak ke selatan....ke utara untung sikit sebab jejak 4 buah negeri terus....hehehe....tak boleh berangan sangat....belum ada keputusan

kalau ikut perancangan, selasa depan dah kena outstation...tapi puan tunda....dia nak meeting dengan pegawai2 kontinjen dulu.....hurrmm...macam takde harapan je....takpe....kalau ada rezeki, adalah...kalau takde, lain kali ada lagi....





0 org kwn gapil on "harapnya ada peluang"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal