Sunday, January 13, 2013

diary miszgarfien



PENANG - MELAKA - TERENGGANU


tiga tempat yang teringin sangat nak pegi teroka....semua tau yang keistimewaan penang adalah pada makanannya yang pelbagai....selalu sangat baca cerita member2 pasal makanan kat penang tu....

kat melaka tu just nak pergi jonker walk je....cam meriah dan menarik je....sebab suasana dia sama ada siang or malam, sangat happening...sesuai la dengan ein yang suka berjalan2 sambil membelek barang....

terengganu memang terkenal dengan pantai yang cantik2....pastu leh shopping batik yang cantik2....kalau boleh, nak pergi kat semua pantai yang ada kat terengganu tu...wuuuu....

kat tiga2 negeri ni dah ada voluenteer yang nak jadi tourist guide ein....hihi....tapinyaaaaaa.....entah bila la dapat jejak kat semua tempat ni...nak pergi sendiri or dengan kawan2 memang jangan harap la dapatkan....so sad ok

takpe......akan usahakan juga untuk pergi....insyaallah





1 org kwn gapil on " "

Umi Nazrah on Tuesday, January 15, 2013 1:59:00 PM said...

haha. samalah kita. kadang2 pagi2 ni mesti akan membebel sorang2 kt dlm kereta. mmg la org yg kita bebelkan tu tak dengar apa yg kita kata tp rasa puas sangat dpt membebel -_-

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal