Wednesday, January 16, 2013

sandwich

diary miszgarfien



ada benda yang tak best berlaku semalam...pasal makanan...terus seharian rasa takde mood nak makan...balik rumah kebulur!!

pagi semalam, ein ada beli sandwich kat seseorang ni...bukan dari department ein...dia ni, macam auw gitu2....

masa nak makan sandwich tu, terpandang la something yang tak patut ada kat sandwich tu...terus rasa, eeeyyeewwwwwww.......uuuweeeekkkk......taknak makan

try contact dia seharian tapi asyik tak dapat je.....so, ein still simpan roti tu sampai la ke hari ni untuk bgtau kat dia....macam harap untuk dapat ganti la....di samping tu nak dia lebih menjaga kebersihan

sekali.........jawapan dia sangat mendukacitakan.....dia suruh ein buang je....tak payah makan lagi....memang takde sape la kan yang nak makan benda camtu....say 'sorry' pun takde....rasa macam, dia buat benda ni sambil lewa....macam takde ape2 yang berlaku....geram lak rasanya

bukan la nak mengharap dia gantikan dengan sandwich yang baru.....tapi, cara dia terima komplen dari ein macam nak taknak je......lepas ni, walau teringin macam mana pun, ein tak kan beli dari dia lag.....bab makan, memang ein takkan bertolak ansur....ein boleh lepak warung tepi jalan, makan kat kedai mamak...tapi, jangan bagi ein jumpa benda yang tak sepatutnya ada...contoh : ulat, lipas, rambut, dawai etc......memang ein tak kan jejak lagi walau sedap macam mana pun makanan kat situ...





0 org kwn gapil on "sandwich"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal