Tuesday, February 19, 2013

merapu lagi

diary miszgarfien



teeeeettttt.....teeeeettttttt

wuuuuuu....cannot la macam ni....mari sorok kan muka macam burung unta tu...sorok dalam tanah *alolololo....budget comey laa*

mari la mari, melakukan tapisan peringkat 10.....huwaaaaa....cannot laaa....sangat tak boleh terima ok...

nanti2 la ye ein sambung part 2 untuk trip outstation ke utara tuuu....kena fikirkan ayat tapisan yang terbaik...wuuutt wuuuuttt

haaaaa....tak boleh ingat dah....kompem tersenyum sorang2....tu belum campur dengan blusher kat muka ni....adeeeehhhh....tiiidaaaaakkk *meroyan ke ape minah ni*

abaikan...abaikan....hidup kita ni singkat je....so, mari la kita menikmati kehidupan ni dengan sebaiknya....seimbangkan dunia dan akhirat...lebih kepada akhirat pun takpe....tapi, jangan la pulak dunia di lebih2 kan....

aaaaa......eeeerrrrr.....huuuuurrrmmmm......ok...kalau bercakap, kita akan panggil lidah kelu, tak tau nak kata apa....tapi kalau menaip?? takkan nak kata tangan kelu kot?? aaiissseeehhh......

udaaaahh...udaaahhh....bawa2 berhenti la ye...merapu dah tahap gaban ni





0 org kwn gapil on "merapu lagi"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal