Sunday, February 24, 2013

TURN OFF

diary miszgarfien




bahaya......bahaya.....kritikal.....sangat2 kritikal dah sekarang ni...aiiyooo

ooiitttt mood shopping!! please turn OFF!! u make me suffer with this situation....ooohhhh....cannot laaa

hujung bulan masih sempat lagi beli ni....



jahanam....jahanam...jahanam poket weeiii....ni la padahnya bila dah berkenan, usaha cari sampai dapat.....alkisahnya, last friday pi la saja2 cuci mata kat sogo tu....boleh pulak ternampak kasut comey2 kat CR2 tuuu....berkenan dengan warna  mustard ni and biru...tapi, tahan kan nafsu dulu....tunggu gaji la nanti

entah kenapa asyik la duk fikirkan kasut2 tu je....tak boleh jadi ni...balik keje terus singgah jusco kat rumah....sekali, ambik kaw!! ada sale for Jcard ok!! 15%  lak tuuu....wuuuu...terus pi shoot kat tempat kasut daaaannn.....zaaass, terus sambar kasut tu....tapi sayang.....warna biru idaman hati takde...huwaaaa ;(

hikmah menahan nafsu tak beli kasut kat sogo...jimat duit den haaa....ada warna pink peach...comey gak tapi takut tak terpakai lak nanti....pusing2 kat area kasut, ada la beberapa pasang yang berkenan di hati....wuuuuu...bahana betul

ni dah duk asyik terfikir nak pi jusco je untuk beli kasut lagi sementara masih ada tempoh untuk Jcard....nak cari warna hitam or dark brown...senang nak match dengan apa2 pakaian....

ooiitttt ein!!! boleh sedar diri tak!!! please TURN OFF UR SHOPPING MODE!!

tuuuuu mr.N tu.....menuntut perhatian lebih bulan ni...hiyaarrhhhh.....nak kena servis dah....please utamakan mr.N tu...tanpa dia, tak kemana2 la kamu!! adooiii nyee puunnn....fening...fening....







2 org kwn gapil on "TURN OFF"

eda Hidayah on Sunday, February 24, 2013 6:25:00 PM said...

amboii shopping aje ekk

miszgarfien on Sunday, February 24, 2013 6:31:00 PM said...

sis eiyda...

huhu...tu la pasalnye...mcm duit berkepuk2 je kan...ni duk verangan nak beli jeans n spek baru...jahanam betul nafsu skrg ni...hahaha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal