Monday, March 25, 2013

0250HRS

diary miszgarfien




dah nak jam 3 pagi still tak boleh tido...macam ni la bila dalam kepala berlegar2 dengan masalah...di tambah lak dengan bahasa kiasa seorang kawan...ape je la rahsia yang dia tau tu..memang terfikir2 je la

daripada haritu lagi dia asyk berkias..jenuh fikir..tak dapat nak tangkap gak maksud dia...cakap dengan orang yang lebih berusia dari kita ni, memang payah nak paham bahasa kiasan dioranh

ni entah jam bape la baru nak lelap..en.pelangi suh mesej si dia bgtau tak sihat...takpe la...jangan di ganggu orang tu...sebenarnya masih terasa lagi dengan isu dia nak bertukar tu...nape la hati ni sensitive sangat2...

entah betul entah tidak kan benda tu..dia kan memang suka menyakat and bergurau...

dah laaa....meh la paksa mata tu tido...baca doa banyak2..minta di lapangkan fikiran tu..esok keje...nanti ngantuk





0 org kwn gapil on "0250HRS"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal