Thursday, March 28, 2013

baju kurung

diary miszgarfien




baju kurung dengan ein memang tak mesra...hahaha...boleh gitu...dari dulu lagi ein memang jarang sangat pakai baju kurung...walaupun time raya...

semalam ada rocall ,engejut...untuk buat spotcheck sape yang curi tulang waktu keje petang...hilang pi mana ntah...jawab lerr surat penjelasan nanti ye...

then...pegawai tegur cara pemakaian...alaaaa...bab ni yang tak best...mesti kena punya la...tak kemeja, blaus...kalau datangmmalas, tshirt buruk tu je la buat pi keje...hahahaha...takde ciri2 staff gomen langsung...lagi pun ada vest...slalu vest je la yang jadi tukang cover...

cuma sekarang ni dah up sikit la...dulu berslipar jamban...tapi cantik sikit la dari slipar jepun tu...sekarang dah omey2 pakai kasut flat ada reben2....so, budak2 la ein ni...

maka nyeeeee.....minggu depan kena la rajin2 iron baju kurung balik...sooooo malas ok!! tak suka!! tak bebas dari segi pergerakan...kena la cover2 comey pasni...teeeetttt....hahaha

lepas ni, kena la rajin2 beli baju kurung cotton yang murah2 tu...baju kurung yang sedia ada, cam sayang lak nak guna hari2 buat pi keje...nanti lunyai dah tak cantik...pegi keje pakai baju murah2 sudah...tak payah nak bergaya sangat...janji sopan and menutup aurat

*doakan ein sihat and cepat sembuh dari demam and asthma ni...padan muka sendiri degil sangat...taknak beringat kan* 





0 org kwn gapil on "baju kurung"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal