Friday, March 29, 2013

fever again

diary miszgarfien



harapnye demam kali ni sekejap and tak la teruk mana...sakit kepala macam kena tarik2 tu normal dah...memang rasa nak meraung je....cepat2 istighfar

pagi tadi pun berat je nak bangun pegi keje...tapi gagahkan juga..sebab sayang la nak ponteng hari jumaat...pegi keje dengan selekeh je pakai tshirt jalur2 je

rehat tghari ingat nak rehat and tido je kat opis...then dak2 opis ajak pi the mall and pwtc...the mall nak tutup dah...semua yang dalam tu tengah lelong2...kat pwtc lak ada shoes fair...sumpah tak best...harga yang diorang display tu, sama je dengan harga biasa...sale tang mana pun tak tahu la...kasut yang tak bape nak cantik, memang la diorang jual murah2 kan...end ip, kami balik without buy anything....bagus kan

sampai opis terus kepala tingtong...makin berdenyut2...terlelap kat surau sampai jam 4...dengan tak zohor lagi time tu...

drive balik pun rasa kepala ni berat je...nasib la jalan tak jem and clear je....

ni nak tido tapi kepala berdenyut2 tak surut...just makan panadol sebiji je...

get well soon cik gapil!!





0 org kwn gapil on "fever again"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal