Wednesday, March 27, 2013

diary comot cik gapil di privatekan untuk sementara

diary miszgarfien



diary comot cik gapil akan di privatekan buat sementara waktu

ok nekad....malas nak ada isu ape2 lg....so, after this...takde lagi ape2 citer pasal dia mahupun mention "en.RAINBOW" dalam blog ni

so...everything will move to my private blog...then all the entries aabout them will be revert to draft...

sesiapa pun akan jumpa blog ni kan...so, dia pun pasti akan jumpa kan...demi menjaga sensitiviti semua pihak, ein tak kan share lagi kat sini...

bukan senang nak jaga hati semua orang kan...sokay...im ok...





0 org kwn gapil on "diary comot cik gapil di privatekan untuk sementara"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal