Saturday, March 23, 2013

syukur.alhamdulillah.lega.

diary miszgarfien




syukur alhamdulillah....lega sangat2 rasanye....berbaloi kot masuk opis semalam walaupun kemalasan yang berganda melanda diri ein...ikutkan hati, memang malas sangat2 nak masuk opis...takde mood...nak kursus dengan dia lagi leh tak?? hahahaha...prangai!!

pi kerja pun pakai sememeh je...dengan tshirt biasa and tudung sarung....seee, selekeh betul....lantak

tapi.......ada kebaikan juga ein masuk opis....semua benda or masalah yang menimpa ein kat opis dah selesai....alhamdulillah....legaaaa sangat2....berbaloi la juga kan...walaupun kena menapak ke menara 2 tu....

surat pengesahan jawatan dah jumpa...yeeaaayyyy.....syukur sangat2....gembiranyee....lega tak terkata...dah boleh tersenyum and menarik nafas lega....

pi terjah perkhidmatan untuk dapatkan bukti penghantaran....ok fine dah dapat...menuju ke tempat surat tu di hantar...pi terjah pentadbiran besar...diorang kata takde terima....tak pun, diorang terus hantar ke pentadbiran bahagian ein...jenuh gak la diorang tolong cari...bermula la sesi tolak menolak salah menyalah....

diorang minta check dengan pentadbiran bahagian...before ni dah pernah check tapi semua kata takde terima...petang semalam memang nekad pi cari sampai dapat...jumpa dak PAR opis...tapi macam biasa la berlagak tak bertempat...cari sendiri lagi bagus...check dengan budak jaga sistem....diorang kata memang ada terima....What The.......!!! selama ni ein tanya semua kata takde sampai ein terpaksa call SPA minta diorang fax kan pengesahan tu

selongkar punya selongkar, cari punya cari....diorang letak dalam fail peribadi without inform ein and kawan2 yang lain....gggrrrr.....geram nye....nak marah, kawan sekerja....adooiii....benda penting kot...orang kata, tu la nyawa kita untuk keje kita...

jumpa pun surat pengesahan original ein...tapi tak cantik dah sebab dah kena tebuk lubang kat tepinya....sob3.....takpe la....syukur sangat dah selesai misteri kehilangan surat pengesahan ein and kawan2 yang lain





0 org kwn gapil on "syukur.alhamdulillah.lega."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal