Tuesday, April 23, 2013

A - B - C

diary miszgarfien


minda a.k.a mental ein penat sangat2 la...banyaknye benda ein fikir kan...padahal, isunye 1 je pun...hurrmm

tak suka la dengan keadaan macam ni..sesak nafas di buatnya...

A, B, C

ooiittt...bukan Ais Batu Campur tu laaaaa...apedaaa....A,B,C tu mewakili orang...kalau sebut nama nanti tak elok pulak...so, bagi gelaran je la

A - lama dah kenal since tahun lepas...berkawan baik, rapat, caring, ape lagi ye....sepanjang kenal / kawan dengan dia, sangat2 selesa...sepanjang berkawan ni, memang takde la perkataan yang berkaitan dengan soal hati atau perasaan...takde langsung mention sayang ke, rindu ke, suka ke...memang takde...tapi....ini la yang memberi kesan dalam hidup ein..termelekat lak dalam hati ni *kantoi*

B - kenal melalui seseorang..tak mengenali diri dia sangat...sesekali je bermesej dengan dia...dengan secara tetiba, dia mengatakan 'suka' 'sayang' 'rindu' and so on...bila ein dah detect keadaan ni, terus ein kata pada dia, ein cuma boleh terima dia sebagai seorang kawan...jangan libatkan ape2 perasaan..dan ein tak kan bagi harapan...lately ni, suka pulak dia seakan2 memaksa ein utk terima dia..siap ugut bagai untuk masuk meminang...

C - kenal kat opis sebab sama2 main gym...tapi dia jarang masuk gym...cuma opis dia kat sebelah gym..pernah borak panjang dengan dia..tu pun sekali je...then sejak tu, suka cari pasal or cari gaduh...cakap benda yang nak menyakitkan hati je...dan, secara tetiba dia pun mention pasal kahwin...terus ein buat benda yang sama dengan B...kawan dengan ein tanpa melibatkan perasaan..ein cuma boleh terima dia sebagai kawan..lately ni pun, asyk ajak kahwin je..

rimas la...tension...kenapa la B & C taknak paham situasi ein...awal2 lagi dah bagitau ein cuma boleh terima sebagai kawan je...jangan la sebut soal tunang or kahwin..kompem mood ein terus berubah...sampaikan ada yang tuduh ein macam2...maaf, ein takkan pertahankan diri..cakap la nak cakap ape pun

sedari awal lagi ein dah beritahu..ein taknak B & C kecewa or menaruh harapan kat ein...hurm....ntah la...bila hati ein dah ada pada seseorang, ein memang tak reti nak bagi harapan kat orang lain

perempuan ni kan pelik...yang bermain teka-teki tu la yang mendapat tempat dihati...yang direct tu la rasa cam..........ntah la...tension...tengok la nanti camne...ein takde jawapan





0 org kwn gapil on "A - B - C"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal