Wednesday, April 17, 2013

ikut rasa, binasa

diary miszgarfien



ikutkan hati.....nak je lepaskan rasa marah yang ada dalam hati ni...tapi, ein bukan la jenis yang macam tu....paling tak pun, marah dalam hati or barang2 yang jadi mangsa

banyak nye benda tak best jadi dalam bulan april ni...duit pun banyak nye mengalir keluar...ni la padahnya bila tak simpan dalam akaun beku...semua nak beli!! dah tu, beli bukan yang murah2 punya barang....

ni la therapy ein bila tension or stress...waktu2 bendera berkibar ni, memang tak boleh buat ape...

kalau jadi, maybe akan join team standby...boleh belajar benda baru....and the same time, boleh lega kan kepala otak ni

nampaknye...ein kena banyak2 belajar untuk bersabar...kena istiqamah untuk menjadi seorang yang penyabar...belajar untuk senyum walau pahit/sakit camne pun keadaan time tu

"aku lebih rela berdiam diri dan menahan sakitnya...dari aku membalas kesakitan tu...MAAF...aku bukan la jenis yang suka membalas2"






0 org kwn gapil on "ikut rasa, binasa"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal