Wednesday, April 3, 2013

parlimen bubar cuti beku

diary miszgarfien



parlimen dah pun bubar pagi tadi.....maka nyeeee.....CUTI BEKU!!! adeeeehh...baru verangan nak buat short vacation...yeeaaaayyy, ada orang tu tak boleh nak cuti...hahahaha...first time dia mengaku kalah...

paling best bila......


penyelia : nanti pi mengundi awal2 pagi then mai datang opis...takde orang dah nak standby

cik gapil : =_="


adeeehhhh....boleh pulak cenggitu ye cik...mentang2 la ein je yang berdekatan...swap dengan cuti raya boleh tak?? hahahaha

ok....petang tadi ada benda tak best yang jadi...haaaa, jangan pikir bebukan ye

jangan kerana ada pangkat yang tinggi, budi bahasa hilang entah kemana....walau tinggi mana pun pangkat tu, budi bahasa itu kan penting...kami pun manusia juga...dah la salam pun tak bagi

geram la pulak....hilang mood terus petang tadi...muka masing2 pun terus berubah...dah la kita menunggu berjam2...sampai2 je terus sound kami....

aaaiiihhhhh...GERAM NYEEEEE!!!!!!

tolong jangan spoilkan mood time petang2 nak balik keje boleh tak?? ein ni dah la kalau tengah marah, nak2 time tu nak drive....memang cari pasal la nama nye...sangat tak pandai kawal marah time drive...tau nak laju je...pastu semua driver nak cari pasal je kan....

pegi gym pun sampai takde mood nak exercise...lepas ni, jangan salah kan orang lain kalau semuanya tak hormat kat kamu!!

GERAM!!!





0 org kwn gapil on "parlimen bubar cuti beku"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal