Monday, May 27, 2013

17 rejab 1434H

diary miszgarfien





hari ni dah 17 rejab....sekejap je kan...cepat sangat masa berlalu...selama tempoh 17 hari ni la ein masih belum berkesempatan nak buat puasa sunat rejab...teruk nye la ein ni

selalu nye time2 camni ein dah start train diri ein untuk puasa....biar nanti bulan ramadhan takde la teruk sangat keadaan gastrik ein

sekarang ni, keadaan kesihatan dan perut ein yang masih tak beberapa nak stabil lagi...even lambat sikit je makan, dah terasa pedih...sebelum tido niat dah nak puasa....dalam jam 8am still boleh tahan lagi...masuk jam 10am, mula dah terasa pedih....nak tak nak, nanti kena gak nekad puasa...kalau camni la, boleh imagine tak camne bulan ramadhan nanti

almaklum laa....ein ni bukan jenis yang sahur....kena kuatkan semangat untuk berpuasa....nanti nak ajk si dia puasa sama2...haritu pun ada si dia pesan, bgtau dia kalau nak puasa......macam la dapat berbuka sama2 kan....hahahaha....tak mengapa





0 org kwn gapil on "17 rejab 1434H"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal