Tuesday, May 21, 2013

rasa seperti tidak dihargai

diary miszgarfien


dah 3 tahun keje.....tapi, kadang2 rasa keje ein ni umoama tak di hargai....bukan nye nak tanya dulu...bukannya nak siasat dulu sesuatu keadaan tu....kecik hati...

mentang2 la awk tu pegawai sy dulu...dan mentang2 la dulu awak staff sini...tapi jangan la disebabkan keadaan tu, awak ambik kesempatan....tak salahkan kalau siasat dulu...bukannya awak tak kenal sy and rakan2 kat sini....

sikit2, bawa benda tu ke peringkat atasan...sikit2, bagi surat cinta awak tu.....

terasa seolah2 ein ni tak buat keje...tak keje dengan sungguh2....abaikan keje yang dah di amanahkan....huurrmm....down la pepagi ni dah kena macam ni....

nasib la puan tengah cuti sekarang ni....kalau tak, mesti puan dah tolong soundkan bagi pihak ein....

hurmm.....kan best if ada someone yang boleh dengar luahan rasa hati ni....ada tempat utk mengadu

i wish....i can find you as soon as possible....insyaallah






0 org kwn gapil on "rasa seperti tidak dihargai"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal